holky, prosím, kdo máte zkušenosti s tímto kočárkem? Měla jsem chvíli Valco, ale uvažuji o tomto. Popřípadě, kdo máte srovnání třeba s Joie Litetrax? Prosím o recenze, děkuju moc.
Mela jsem clever ted mam joie
Clever jsem vratila hned druhy den,joie prodavam jsem nespokojena s konstrukci a chci si koupit uplne jiny
a co se vam na cleveru nelibilo?
Taky mě zajímá, co nevyhovuje na Cleveru? A jaký chcete kupovat?
Mám Clever asi měsíc a začal vrzat, buď je to kolečko anebo ty plasty na konstrukci u předních kol. Trošku mi vadí i polstrování, protože když dítko usne a vrtí se, tak jakoby šuští, protože není textilní. Ale dá se to vyřešit nějakou vložkou. Ale každej sporťák má nějakou vadu, takže nikdy nebude člověk spokojenej 😉
Nelibilo se mi celkove to provedeni a material, prechazela jsem z britaxu takze to byl pro me celkem sok co mi prislo domu,podle me za ty penize je asi dobry,ale me se nelibilo jak je vyrobeny a kolecka byla dost forova. Ted mam objednany camarelo eos 2016
ja mam prave taky britax agile, ale vadi mi ze nema polohovani nozicek, penova, kola, neni odpruzeny atd a tohle vsechno clever by mel mit, plus jeste pultik na piti u ditete i rodice, pokud se nepletu..? my mame prave jako hlavni kocar sportak baby design lupo z dvojkombinace, a nemuzu si proste na tenhle kocar vubec stezovat. tak sem doufala ze budou i dalsi kocary od baby design super..
Aha, já jsem právě četla pár recenzí na FB a tam zas jsou paní spokojené. Srovnávají s Valcem a podle nich vede. Ale je zatím nový, tak jsem chtěla zjistit, jestli není víc zkušeností... Děkuji
taky o něm uvažuji, máme design lupo v kombinaci..snad se ještě někdo se zkušeností ozve než objednám 🙂
holky, našla jsem i diskusi, kde právě psaly, že tohle je snad o 100% lepší než valco a britax... prý se s cleverem jezdí daleko líp... taky o něm přemýšlím, teď vede, v úvaze byl i joie litetrax, ale všude na recenzích si stěžovaly na hrozný hluk koleček, rachot, tak ten teda nee... ještě mě zaujal espiro sonic, jenže to je taky novinka a nikdo zatím nemá reakce...
@katka300914 Mela jsem clever, Joie i britax a teda za me rozhodne britax,clever urcite neni o 100% lepsi 😀
na fb je skupina Mám baby design 🙂 (je to tak jak je to psane i s tim smajlikem) tak kdo chce muze se pridat 😉
@katka300914 Muzu se zeptat jak kocarek,jste spokojena?Ja ze jsem zjistila,ze ma plastova kolecka,tak z toho mam trochu obavy,jak se s nim jezdi a zda to neni moc hlucne s tema kolama?
@zdenca28 zdravím, jsem spokojená co se jízdy týká, nic nerachoti a i ve městě je jízda opravdu komfortní. Pro mě i pro malého. Skvěle se ovládá i jednou rukou. Máme ho v autě a dost se skládá a vytahuje a zatím všechno funguje. Dá se složit i s fusakem. Jediné mínus za mě je to polohování nožiček.
@katka300914 Dekuji moc za odpoved.Jeste se rozhoduji nad jinym.Tak uvidime.Mejte se hezky.Z.
Clever je takový no...šusták...ale zase odpružený, což je výhoda. Ale za mě těžký a hlavně úzké sedátko.
Prosím jaký je rozdíl mezi clevrem 2016 a 2017? Děkuji
\moc děkuji a prosím nemáíte ho?
Ahojte, neprodáváte někdo Clever 2016 tyrkysový? Moc se mi líbí...
take me zajima 🙂