Dobrý den,
chtěla bychom se zeptat, který je lepší a zda na kočárek lze přidat autosedačku Cybex?
Děkuji za odpovědi
Mame Bm4 a jsem maximalne spokojena- jezdime po louce (po trave), ve meste, po lesnich castach a projela jsem vzdy a vsude. Ano, kdyz jsem potrebovala projet lesemezi stromy, tak to bylo narocnejsi, ale uprimne, to bych si makla s kazdym kocarem. Ja jsem spokojena, trikolka ma do terenu lepsi kola, ale ja trikolkam neprisla na chut. Presli jsme k bm4 od korbicky Inglesina Sofia, coz je do terenu machr a nestezuju si ani s bm4.
@kessa To jste na tom jako my. Zatím jezdíme v Sofii a úplně jí miluju. Ten podvozek je skvělý, hlavně tady v parku, kde jsou cesty zpevněné štěrkem. Všechno projede, drží směr a i na kamínkách žádné vyklepané miminko. Úplně se děsím přechodu na sporťák. Tam už bych chtěla otočná přední kolečka, ale s dobrým odpružením kočárku. Měla jsem v merku právě Britax 4 motion 2016 plus. Jenže názory jsou dost polarizované. Buď jsou maminky spokojené, nebo dost nadávají
@pavlina212 Ono je to asi o tom, co kdo ocekava..Jako Sofia je Sofia, sle zase treba toho mista v aute s Britaxem Ale jak rikam, ja jsem maximalne spokojena, projela jsem zatim vsude bez problemu- mame velkeho psa, takze chodime terenem dost. Co maminka to nazor no. Take je fakt, ze nejsem zadna sklenikova kvetinka, ale spis sportovec, tak mozna vic vydrzim
Ale zase jsem prcek.
@pavlina212 Ja mela bm4 teda do mesta, do terenu si to nedokazu predstavit, takovy tvrdy kocarek :D to jsem zase rozmazlena z Concord Wanderer, to je nejlip odpruzeny a houpaci sportak co znam :D to se s britaxem neda srovnat, to je stejny rozdil jako ta Inglesina a bugaboo.
Cybex nejde ani na jeden. Mela jsem bm4 a uz nikdy. Je to neovladatelna hrkacka se kterou nejde vyjet ani na chodnik