Ahoj. Chtěla bych se zeptat jestli nemáte někdo zkušenosti s kočárkem Anex Sport 2016. Jelikož je to novy tip, zatím jsem nenašla vůbec žádnou recenzi. Dekuji 😄 H.
Holky kočárek máme Každopádně jsme právě zjistili že kolečka nejdou dofouknout žádnou Pumpičkou pokud doma nemáte kompresor Což asi nemáte nafouknou v prodejně a nebo máte smůlu takže to jdeme zrovna reklamovat a budeme požadovat jiný typ koleček který jde normálně nafouknout Pumpičkou tak jsem zvědavá jak to dopadne Každopádně tohle vědět předem tak bysme ho nekupovali
Pořídila.. S kolečky byl trochu problém ale nakonec pumpička jde... je úžasné lehký všichni si ho chválí.. jen mě mrzí že není odpružený i vpředu na hrbolatejsich cestách skáče dost takže je to kocarek opravdu do města..
Pumpičku máme normálně na kolo ale je to ta bez hadičky.. už se mi povedlo i píchnout a pan v obchodě nám vyměnil duši a ventilek zahnul takže je k tomu mnohem lepší přístup.. 🙂 Klidne se ptejte.. máme celou trojkombinace hlubokou jsme používali cca 6 měsíců teď už máme sporťák a autosedačku používáme pořád.
@pavoucekhanicka jo taky se nam to nakonec povedlo nafouknout kdyz se vice ohnul ventilek. Ale ze zacatku jsme se bali aby se nejak neposkodil. A sportak dobry? My jsme tam maleho zatim jen zkusili do lehu a nelibilo se mu tam 🙂 jeste ale nesedi tak chceme jeste vydrzet v korbe ale ma ji pomalu malou. U sportaku mi prijde divna ta vlozka ze tam dite ma jakoby malo mista...
Já jsem ho dala do sporťáku asi v šesti měsících protože se mu v korbicce už vůbec nelíbilo a řval tam ze nevidí ale ma to dole úplně co to šlo. .uplne rovné to není.. takže ven trosku vidí. . Teď ještě úplně sám nesedí ale snaží se a když ho tam dam tak se chyti a nepustí takže ho.chviličku nechávám a pak jde dolů..
Holky a da se ta vlozka v tom sportaku vyndat? Nejde mi vyndat v tom miste kde se zacvakava ten popruh neprojde to tim okem. A s tou vlozkou je to strasne stisnene
Určitě se dá vyndat my ji zatím vyndavali jen z autosedačky, ale určitě musí jít ven.. já se na to zítra kouknu.. 🙂
@pavoucekhanicka tak prosim koukni, nam to neslo... 🙂
tak se to vyndavá ze spoda celý a pak to tam zase musíš vrátit.. 🙂
@pavoucekhanicka moc diky, uz jsme tu vlozku chteli nariznout. Diky tobe se manzel poradne podival a zespodu to vyndal 🙂 jeste ze toho konika mame a muzem si radit 🙂
Ahoj,chtěla jsem se zeptat, jestli jste si kočárek pořídila?