Hezke sobotní odpoledne přeji, Chtěla bych se zeptat jestli nemá někdo z vás zkušenosti s kočárkem Adbor Ottis Limited 2016. Hrozne sme se do něj s manželem zamilovali ale dostupný je jen v internetovém obchodu. Děkuji za rady nebo odpověďi. 😉 🙂
Hezký vecer, koupili jsme ho a je naprosto úžasný! Prostorný, lehký,snadna manipulace. Jednoduché skladani a rozkládání. Mužů říct že jsme spokojeni je na jakoukoli cestu .Mohu jen doporučit. Všechno je pratelne a na zip takže i jednoducha údržba. Už se nemůžeme dočkat az bude malicky na světě a bude vozit.
@sedovamartina91 chtěla jsem ho brát přesně z těchto stránek,ale nakonec jsem našla na bazaru od jedné paní ještě přes rok v záruce 🙂 Jen mi přijde,že se blbě otáčí přední (otočná kola),špatně se vrací po zatočení zase zpět a sekají se...Ale to jsme zkoušeli jen doma,tak uvidíme pak v terénu 🙂
Zdravím, taky jsme si vybrali tento kočárek. Můžete mi prosim ještě popsat vaše zkusenosti s jízdou v terénu a zda je velikost košíku dostačující? Diky moc.
Zdravím holky, kdyby jstre některá chtěla, mám doma a budu prodávat, akorát v zlato béžové barvě s vyšívanými ornamenty, kdyžtak můžu poslat fotku do zprávy kdyby někdo chtěl. Mám trojkombinaci a byl ježděný jen 8 měsíců, kupovaný minulý rok v červenci.
@kateandnicole Ahoj, mohla bych tě poprosit o fotky a vice infa o stavu kočárku a cenu? A ještě odkud jsi 🙂 Díky Kamila
@kamilanikola dobrý den napište mi na facebook, tady moc nejsem 🙂 jsem tam kity kotvasová, kočárek je po jednom dítěti kupovaný v červenci, ježdění necelých 9 měsíců. až na pár oděrek od skládání do auta je v top stavu, Jsem ze Strání . Původní cena 9000, normálně stojí 10 000, ale byl zrovna v akci, ke kočárku byla taška na přebalovací potřeby, pláštěnska, moskitiera, držík na pití a jedná se o trojkombinaci. za kočárek bych ráda 6500.
Ahoj holky, připojuji se do této diskuze. Máte už nějaké aktuální zkusšenosti s tímto kočárkem? Také se nám zalíbil a uvažujeme o něj, bohužel ho nemají nikde v prodejně poblíž, že bychom si mohli prohlédnout a vyzkoušet v reálu :( Můžete prosím přidat nějaké vlastní zkušenosti nebo fotky? Termín máme v srpnu, ale po kočárích už pomalu pokukujeme ;)
Ahojky, koukám že kočárek mě zatím úspěch i u jiných maminek než jen u nás 😊. A můžu říct kočárek je úžasný má za sebou všechny možné terény i cestu vyloženě lesem
My ho máme sice už doma ale čekáme přirůstek až v červenci. .Tak už se těšíme 🙂
Dnes jsme ho sestavovali a příjemně mě překvapilo jak jednoduše jdou nandavat a sundavat kolečka. Kamarádka měla kočárek u kterého to bylo pravdu boj. Ale pořádnou testovací jízdu budeme mít taky až v červenci 🙂.
@kateandnicole Dobrý večer chtěla jsem se zeptat kočárek už asi je prodaný vidte? Měla bych zájem děkuji
Ahoj holky, prosím prosím, jak jste spokojené po delší době s kočárkem? Koupili by jste si ho znovu? V obchodě nám ho ukázali a moc se mi líbí....děkuji.
@mareckovamich jezdime zatím s hlubokym - velká spokojenost, je tam dost místa. Příště bych asi koupila jinou autosedacku ta od trojkombinace je jak papír ☹. A nám osobně nejde pricvaknout na podvozek. Děláme něco špatně nebo to prostě nejde? Nevíte někdo?? A je škoda, že má celkem malý košík pod kočárkem. Ale jinak nám ho všichni chválí a jezdíme jak draci. Odpovídá cena-kvalita🙂
@mareckovamich My nakonec koupili jiny (Camarelo Carera New). V realu nam prisel vetsi a hezci nez ten Adbor. A z porodnice pujdeme asi zitra tak zatim nevim jaky bude 🙂
@kamilanikola Děkuji za odpověď 😉. Autosedačku k tomu kupovat nechci, máme jinou, takže dobře, že vím, že ta jejich je k prdu. A velikost košíku tedy ještě omrknu v obchodě, ale teď v tom problém nevidím. To zjistím asi až při provozu, že? 😀
@haaanaaas Áaaa, tak to gratulace😘😘. Camarelo má brácha a jsou spokojení, tak ať i vám vyhovuje. 😉
@mareckovamich Určitě, jen když je tam složená pláštěnka a malá lahev s vodou tak už moc místa nezbyde.
@mareckovamich S kočárkem jsem spokojená, zatím teda používáme jen hlubokou korbu,ale je v ní spoustu místa,krásně péruje,akorát košík pod kočárkem je menší,ale zatím jsem tam narvala vše co jsem potřebovala :D
@kamilanikola k té autosedačce máme ještě adaptéry aby se dala přicvaknout na podvozek 🙂
@werrully díky, my jsme to zkoumali 😂
Ahoj maminky, na konci června budeme prodávat Adbor ottis 2016 trojkombinaci v super stavu !!!
koukněte ke mě na bazárek 🙂
Ahoj maminky, na konci června budeme prodávat Adbor ottis 2016 trojkombinaci v super stavu !!!
koukněte ke mě na bazárek 🙂
Zdravím 🙂 taky bych ho chtěla. .Ale recenzi jsem našla jen jednu..Jak jste se rozhodla? Koupila jste?