Kočárek Adbor Ottis 2016, máte zkušenost?

sedovamartina91
10. zář 2016

Hezke sobotní odpoledne přeji, Chtěla bych se zeptat jestli nemá někdo z vás zkušenosti s kočárkem Adbor Ottis Limited 2016. Hrozne sme se do něj s manželem zamilovali ale dostupný je jen v internetovém obchodu. Děkuji za rady nebo odpověďi. 😉 🙂

werrully
12. únor 2017

Zdravím 🙂 taky bych ho chtěla. .Ale recenzi jsem našla jen jednu..Jak jste se rozhodla? Koupila jste?

sedovamartina91
autor
12. únor 2017

Hezký vecer, koupili jsme ho a je naprosto úžasný! Prostorný, lehký,snadna manipulace. Jednoduché skladani a rozkládání. Mužů říct že jsme spokojeni je na jakoukoli cestu .Mohu jen doporučit. Všechno je pratelne a na zip takže i jednoducha údržba. Už se nemůžeme dočkat az bude malicky na světě a bude vozit.

werrully
13. únor 2017

Tak super..Taky jsme se pro něj už rozhodli..Nejsem náročná a věřím,že s ním budeme také spokojeni ..Vy už to.máte za pár 🙂 Tak at je prcek už brzo ve zdraví u Vas ;)😎

sedovamartina91
autor
13. únor 2017

To je krásna barvicka.odkud budete objednavat? My ho brali ze zelenazirafa.cz a mužů říct že jsem mela Stach jak bude vypadat az přijde a je hezčí než na internetu na obrázku 🙂

werrully
13. únor 2017

@sedovamartina91 chtěla jsem ho brát přesně z těchto stránek,ale nakonec jsem našla na bazaru od jedné paní ještě přes rok v záruce 🙂 Jen mi přijde,že se blbě otáčí přední (otočná kola),špatně se vrací po zatočení zase zpět a sekají se...Ale to jsme zkoušeli jen doma,tak uvidíme pak v terénu 🙂

saaarca
23. bře 2017

Zdravím, taky jsme si vybrali tento kočárek. Můžete mi prosim ještě popsat vaše zkusenosti s jízdou v terénu a zda je velikost košíku dostačující? Diky moc.

kateandnicole
28. bře 2017

Zdravím holky, kdyby jstre některá chtěla, mám doma a budu prodávat, akorát v zlato béžové barvě s vyšívanými ornamenty, kdyžtak můžu poslat fotku do zprávy kdyby někdo chtěl. Mám trojkombinaci a byl ježděný jen 8 měsíců, kupovaný minulý rok v červenci.

kamilanikola
28. bře 2017

@kateandnicole Ahoj, mohla bych tě poprosit o fotky a vice infa o stavu kočárku a cenu? A ještě odkud jsi 🙂 Díky Kamila

kateandnicole
30. bře 2017

@kamilanikola dobrý den napište mi na facebook, tady moc nejsem 🙂 jsem tam kity kotvasová, kočárek je po jednom dítěti kupovaný v červenci, ježdění necelých 9 měsíců. až na pár oděrek od skládání do auta je v top stavu, Jsem ze Strání . Původní cena 9000, normálně stojí 10 000, ale byl zrovna v akci, ke kočárku byla taška na přebalovací potřeby, pláštěnska, moskitiera, držík na pití a jedná se o trojkombinaci. za kočárek bych ráda 6500.

kateandnicole
31. bře 2017

Jeste ho nemam nafoceny 😕

haaanaaas
12. dub 2017

Ahoj holky, připojuji se do této diskuze. Máte už nějaké aktuální zkusšenosti s tímto kočárkem? Také se nám zalíbil a uvažujeme o něj, bohužel ho nemají nikde v prodejně poblíž, že bychom si mohli prohlédnout a vyzkoušet v reálu :( Můžete prosím přidat nějaké vlastní zkušenosti nebo fotky? Termín máme v srpnu, ale po kočárích už pomalu pokukujeme ;)

sedovamartina91
autor
18. dub 2017

Ahojky, koukám že kočárek mě zatím úspěch i u jiných maminek než jen u nás 😊. A můžu říct kočárek je úžasný má za sebou všechny možné terény i cestu vyloženě lesem

werrully
18. dub 2017

My ho máme sice už doma ale čekáme přirůstek až v červenci. .Tak už se těšíme 🙂

kamilanikola
29. dub 2017

Dnes jsme ho sestavovali a příjemně mě překvapilo jak jednoduše jdou nandavat a sundavat kolečka. Kamarádka měla kočárek u kterého to bylo pravdu boj. Ale pořádnou testovací jízdu budeme mít taky až v červenci 🙂.

4573
29. črc 2017

@kateandnicole Dobrý večer chtěla jsem se zeptat kočárek už asi je prodaný vidte? Měla bych zájem děkuji

mareckovamich
1. zář 2017

Ahoj holky, prosím prosím, jak jste spokojené po delší době s kočárkem? Koupili by jste si ho znovu? V obchodě nám ho ukázali a moc se mi líbí....děkuji.

@kamilanikola
@werrully
@sedovamartina91
@haaanaaas
@saaarca

kamilanikola
1. zář 2017

@mareckovamich jezdime zatím s hlubokym - velká spokojenost, je tam dost místa. Příště bych asi koupila jinou autosedacku ta od trojkombinace je jak papír ☹. A nám osobně nejde pricvaknout na podvozek. Děláme něco špatně nebo to prostě nejde? Nevíte někdo?? A je škoda, že má celkem malý košík pod kočárkem. Ale jinak nám ho všichni chválí a jezdíme jak draci. Odpovídá cena-kvalita🙂

haaanaaas
1. zář 2017

@mareckovamich My nakonec koupili jiny (Camarelo Carera New). V realu nam prisel vetsi a hezci nez ten Adbor. A z porodnice pujdeme asi zitra tak zatim nevim jaky bude 🙂

mareckovamich
1. zář 2017

@kamilanikola Děkuji za odpověď 😉. Autosedačku k tomu kupovat nechci, máme jinou, takže dobře, že vím, že ta jejich je k prdu. A velikost košíku tedy ještě omrknu v obchodě, ale teď v tom problém nevidím. To zjistím asi až při provozu, že? 😀

mareckovamich
1. zář 2017

@haaanaaas Áaaa, tak to gratulace😘😘. Camarelo má brácha a jsou spokojení, tak ať i vám vyhovuje. 😉

kamilanikola
1. zář 2017

@mareckovamich Určitě, jen když je tam složená pláštěnka a malá lahev s vodou tak už moc místa nezbyde.

werrully
4. zář 2017

@mareckovamich S kočárkem jsem spokojená, zatím teda používáme jen hlubokou korbu,ale je v ní spoustu místa,krásně péruje,akorát košík pod kočárkem je menší,ale zatím jsem tam narvala vše co jsem potřebovala :D
@kamilanikola k té autosedačce máme ještě adaptéry aby se dala přicvaknout na podvozek 🙂

kamilanikola
4. zář 2017

@werrully díky, my jsme to zkoumali 😂

kamilanikola
1. čer 2018

Ahoj maminky, na konci června budeme prodávat Adbor ottis 2016 trojkombinaci v super stavu !!!
koukněte ke mě na bazárek 🙂

kamilanikola
1. čer 2018

Ahoj maminky, na konci června budeme prodávat Adbor ottis 2016 trojkombinaci v super stavu !!!
koukněte ke mě na bazárek 🙂