Maminky, nemáte některá zkušenosti se sportovním kočárkem Abdor Mio? Uvažuji, že bych ho koupila a malého do něho dala tak v půli roce.
Jestli je těžký, jestli má složitý skládání a jak vypadá v reálu, jestli některá má a jestli by mi poslala foto?
Děkuji, Lucka
Tento kočárek mě také zaujal. Jen nikde není vyfocený, jak vypadá složený. Nemohla by jste se prosím některá podělit o foto?
myslím, že zvládne každý terén, taky ho nešetřím 🙂
taky bych poprosila o fotku složeného 🙂 děkuji
No kočárek vypada moc hezky sklada se dobre ale ty kolečka sou desny ... ale zase na druhou stranu ta boudicka je uzasna ze se da tak sklopit .. krom tech koleček nemam zadnou výtku
Dobrý den, můžu se zeptat někoho, kdo má delší dobu sprotovní kočárek adbor mio (nejlépe s tou odlehčenou alu konstrukcí), jak je s ním celkově spokojený?? Co se týče jízdy v terénu a také skládání?? Máme trojkombinaci a chceme na cesty něco skladného, lehkého, ale přesto terénního - čili ne golfáč s plastovými koly. A mohu se zeptat, jaká je skutečná délka lehu pro dítě?? Máme tříletého a ročního syna, tak bych chtěla, aby to bylo pro oba a vyspal se tam i ten starší v případě potřeby. Děkuju moc za vaše zkušenosti!!!
Dobrý den, sice je to stará diskuze, ale i tak doufám, že se někdo ozve. Mám vybraný tento sporťák, malá už chodí, tak jen něco obyč, kde si schrupne a tak. Zajímají mě ale rozměry a foto složeného kočárku, kvůli autu. Teď jeden kočár mám a ten zabírá na šířku celý a na výšku půl kufru, tak doufám, že tento je menší. Moc děkuji za odpověď
@majca16 Zdravím,zrovna po kočárku také koukám a když najedete na tuto stránku,tak o kousek níž je video se skládáním kočárku 😉 Třeba Vám to pomůže 🙂
https://zelenazirafa.cz/home/13-adbor-mio-speci...
Jinak jsem někde zahlédla i uvedené míry složeného kočárku,ale už nevím kde... :-/
Kamarádka ho má, je skladný a co jsem vezla i dost lehký. Vesměs je s ním spokojená.
rozměry jsem už našla (https://www.kifik.cz/kocarky/zbozi/kocarky-dle-...) a v sobotu si ho jdu vyzvednout ;)
tak taky objednaný tak snad na zimu bude ok
ahoj holky, prosim vas, kdo mate tento kocarek, jaka je delka lehu? Jak je siroka zadova operka - myslim plochu, na ktere se da lezet? Mame vetsiho prcka - 5,5 mesice, 72 cm a 8,5 kg. Je dlouhy a siroky, chtela bych sportak, ve kterem ho muzu vozit uz ted, kdy jeste nesedi a taky pristi zimu, kdy zase o kousek naroste tzn. abych do nej dostala jeste pristi zimu fusak. Diky! 🙂
Ahoj holky prosím vás jedna taková otázka ohledně tohoto kočárku 🙂. Včera přišel a je prostě skvělý. Láska na první pohled <3. Jen prosím vás poraďte jak dát pásy na fusak? Spona je celoplastova a nevím jak mám tedy pásy protáhnout dirkama ve fusaku? Jsem s toho jelen. Prosím vás poraďte. Opravdu by bylo dobré malou připoutat 😉
vzadu v zádové opěrce jsou díry vytáhnete pásy vložíte fusak a protáhnete pásy fusakem pak podlozkou apak zádovou opěrkou
Děkuji moc za odpověď 🙂. Ještě se zeptám jak jste řešily ten nánožník, který na kočárku jen vysí 😀?
Nánožník jsem si nechala dělat na fb od sítí mončičák zateplený styl mě 550,- a paní má skladem barevné puntíky, takže nakonec vypadal u jakoby ke kočárku patřil
A jak jste se s ní domlouvala? Jaký jsteudávala rozměr nebo jak to mám objednat aby to sedělo? 🙂
Ona má rozměr univerzální a sedí to napište ji na té stránce zpravu že chcete nánožník na adbor mio a jakou látku
@martulinka23 kdyby byl jiné barvy tak ho klidně vezmu ale mám růžový kočárek 🙂. To máte od pinkie? Sedí na kočárku pěkně?
@sofii3592 ano je od pinkie a sedí
Holky kdo máte tento kočárek tak se klidně na fb přidejte do skupinky abdor mio special edition kterou jsem vytvořila 🙂. Můžeme se navzájem radit i tam 🙂
Na fb skupina už je adbor mio limited edition
TAM mě neschválili žádost o přijetí ☹
Super,máme doma 14dni jízdní vlastnosti skvělé,super prodloužení bouračky,velká škála barev,mám nafukovací kola, sice jsou středy plastové napřed jsem se toho bála, ale drží perfektně,zádová opěrka jde až do ledu nastavitelná nožní opěrka,v ceně taška a pláštěnka, odnímatelné madlo 5 ti bodový pás, sice někoho zaráží váha (13kg) ale kočárek je aspoň stabilni a neprevazuje se jako některe kočárky,můj názor kdo chce lehký kočárek pořídí si golfky..přední kola s možností aretace,pěkný velký nákupní koš za mě mohu doporučit čekala jsem na něj 4 týdny a vyplatilo se to,malý má v něm pohodlí hodně místa a všichni nám ho chválí, že je to krásný kočárek
V ceně kočárku je taška nánožník pláštěnka...teď se o něm debatovalo na fb v kocarkomanie všichni spokojeni,jen jedna maminka psala,že po půl roce byl rozvrzany,možná jen špatný kus..ale já jsem zatím spokojená 🙂