Kočárek Adbor Mio - máte zkušenosti?

wedding2013
14. kvě 2015

Maminky, nemáte některá zkušenosti se sportovním kočárkem Abdor Mio? Uvažuji, že bych ho koupila a malého do něho dala tak v půli roce.
Jestli je těžký, jestli má složitý skládání a jak vypadá v reálu, jestli některá má a jestli by mi poslala foto?
Děkuji, Lucka

lidus93
22. črc 2015

Super,máme doma 14dni jízdní vlastnosti skvělé,super prodloužení bouračky,velká škála barev,mám nafukovací kola, sice jsou středy plastové napřed jsem se toho bála, ale drží perfektně,zádová opěrka jde až do ledu nastavitelná nožní opěrka,v ceně taška a pláštěnka, odnímatelné madlo 5 ti bodový pás, sice někoho zaráží váha (13kg) ale kočárek je aspoň stabilni a neprevazuje se jako některe kočárky,můj názor kdo chce lehký kočárek pořídí si golfky..přední kola s možností aretace,pěkný velký nákupní koš za mě mohu doporučit čekala jsem na něj 4 týdny a vyplatilo se to,malý má v něm pohodlí hodně místa a všichni nám ho chválí, že je to krásný kočárek
V ceně kočárku je taška nánožník pláštěnka...teď se o něm debatovalo na fb v kocarkomanie všichni spokojeni,jen jedna maminka psala,že po půl roce byl rozvrzany,možná jen špatný kus..ale já jsem zatím spokojená 🙂

dadinkag
2. zář 2015

my ho máme...s novým rámem a super. Vše co jsem očekávala, splnil. Za tu cenu...klidně i dva :D

jitka1512
1. říj 2015

Tento kočárek mě také zaujal. Jen nikde není vyfocený, jak vypadá složený. Nemohla by jste se prosím některá podělit o foto?

elib
21. říj 2015

@lidus93
@dadinkag
holky, máte ho vyzkoušené v terénu? byly jste s ním např. někde v lese nebo na horách? Potřebuji nějaký stabilní sporťák k nám do hor.

lidus93
21. říj 2015

@elib bydlíme na vesnici kazdej den chodíme procházky lesem po poli kamenitou cestou atd..nikdy mě ještě nezklamal

dadinkag
22. říj 2015

myslím, že zvládne každý terén, taky ho nešetřím 🙂

elib
22. říj 2015

@lidus93 moc diky za fotky, zararim ho ke svym favoritum a uvidim, ktery nakonec vyberu ;)

elib
22. říj 2015

@dadinkag diky moc za info ;)

smudlinky
26. říj 2015

taky bych poprosila o fotku složeného 🙂 děkuji

gabrielapoll
21. únor 2016

No kočárek vypada moc hezky sklada se dobre ale ty kolečka sou desny ... ale zase na druhou stranu ta boudicka je uzasna ze se da tak sklopit .. krom tech koleček nemam zadnou výtku

evita116
23. bře 2016

Dobrý den, můžu se zeptat někoho, kdo má delší dobu sprotovní kočárek adbor mio (nejlépe s tou odlehčenou alu konstrukcí), jak je s ním celkově spokojený?? Co se týče jízdy v terénu a také skládání?? Máme trojkombinaci a chceme na cesty něco skladného, lehkého, ale přesto terénního - čili ne golfáč s plastovými koly. A mohu se zeptat, jaká je skutečná délka lehu pro dítě?? Máme tříletého a ročního syna, tak bych chtěla, aby to bylo pro oba a vyspal se tam i ten starší v případě potřeby. Děkuju moc za vaše zkušenosti!!!

majca16
16. srp 2016

Dobrý den, sice je to stará diskuze, ale i tak doufám, že se někdo ozve. Mám vybraný tento sporťák, malá už chodí, tak jen něco obyč, kde si schrupne a tak. Zajímají mě ale rozměry a foto složeného kočárku, kvůli autu. Teď jeden kočár mám a ten zabírá na šířku celý a na výšku půl kufru, tak doufám, že tento je menší. Moc děkuji za odpověď

prtka26
24. srp 2016

@majca16 Zdravím,zrovna po kočárku také koukám a když najedete na tuto stránku,tak o kousek níž je video se skládáním kočárku 😉 Třeba Vám to pomůže 🙂

https://zelenazirafa.cz/home/13-adbor-mio-speci...

Jinak jsem někde zahlédla i uvedené míry složeného kočárku,ale už nevím kde... :-/

anomisv
25. srp 2016

Kamarádka ho má, je skladný a co jsem vezla i dost lehký. Vesměs je s ním spokojená.

majca16
25. srp 2016

rozměry jsem už našla (https://www.kifik.cz/kocarky/zbozi/kocarky-dle-...) a v sobotu si ho jdu vyzvednout ;)

martulinka23
6. zář 2016

tak taky objednaný tak snad na zimu bude ok

pepejs
22. led 2017

ahoj holky, prosim vas, kdo mate tento kocarek, jaka je delka lehu? Jak je siroka zadova operka - myslim plochu, na ktere se da lezet? Mame vetsiho prcka - 5,5 mesice, 72 cm a 8,5 kg. Je dlouhy a siroky, chtela bych sportak, ve kterem ho muzu vozit uz ted, kdy jeste nesedi a taky pristi zimu, kdy zase o kousek naroste tzn. abych do nej dostala jeste pristi zimu fusak. Diky! 🙂

sofii3592
21. bře 2017

Ahoj holky prosím vás jedna taková otázka ohledně tohoto kočárku 🙂. Včera přišel a je prostě skvělý. Láska na první pohled <3. Jen prosím vás poraďte jak dát pásy na fusak? Spona je celoplastova a nevím jak mám tedy pásy protáhnout dirkama ve fusaku? Jsem s toho jelen. Prosím vás poraďte. Opravdu by bylo dobré malou připoutat 😉

lidus93
21. bře 2017

vzadu v zádové opěrce jsou díry vytáhnete pásy vložíte fusak a protáhnete pásy fusakem pak podlozkou apak zádovou opěrkou

sofii3592
21. bře 2017

Děkuji moc za odpověď 🙂. Ještě se zeptám jak jste řešily ten nánožník, který na kočárku jen vysí 😀?

lidus93
21. bře 2017

Nánožník jsem si nechala dělat na fb od sítí mončičák zateplený styl mě 550,- a paní má skladem barevné puntíky, takže nakonec vypadal u jakoby ke kočárku patřil

sofii3592
21. bře 2017

A jak jste se s ní domlouvala? Jaký jste​udávala rozměr nebo jak to mám objednat aby to sedělo? 🙂

lidus93
21. bře 2017

Ona má rozměr univerzální a sedí to napište ji na té stránce zpravu že chcete nánožník na adbor mio a jakou látku

martulinka23
21. bře 2017

Neměl by někdo zájem o tento nanoznik ?

sofii3592
21. bře 2017

@martulinka23 kdyby byl jiné barvy tak ho klidně vezmu ale mám růžový kočárek 🙂. To máte od pinkie? Sedí na kočárku pěkně?

sofii3592
21. bře 2017

@lidus93 děkuji moc 🙂 paní napíšu 🙂

martulinka23
21. bře 2017

@sofii3592 ano je od pinkie a sedí

sofii3592
23. bře 2017

Holky kdo máte tento kočárek tak se klidně na fb přidejte do skupinky abdor mio special edition kterou jsem vytvořila 🙂. Můžeme se navzájem radit i tam 🙂

lidus93
23. bře 2017

Na fb skupina už je adbor mio limited edition

sofii3592
25. bře 2017

TAM mě neschválili žádost o přijetí ☹