Kocarek ABC desing Viper 4 2017
Holky prosim mate uz nektera v provozu tento kocarek? Jden se na nej teprva podivat, ale dle infa se jevi dobre :dance:
Ano, mame a používáme cca měsíc. Chtěli jsme kočár do terénu a to naprosto splňuje. Jediná nevýhoda je, ze je dost těžký, ale nemusíme ho tahat nikam do schodů, takže nám to nevadí.
Holky diky😉 ta vaha mi snad vadit nebude. Je fakt,ze do baraku mam pet schodu,tak snad to vzdycky vyhopsam😨
do schodů bych pořídila fakt lehčí, připočti si k tý váze ještě těžký mimino a nákup v košíku ...🙂
@monik111
moc se mi líbil a zkoušela jsem si ho v obchodě, bez zátěže i se zátěží - půjčené prodavaččino miminko. KOčár jsme hned zavrhla, je neskutečně těžký, bohužel. Ale vybrali jsme jiný, lehounký, snadno manipulovatelný, takže jsem spokojená. Chce si to opravdu vyzkoušet nejlépe i se zátěží.
Ach jo....no tak sem teda ted na vazkach😒 No zkusim na miste a na tu vahu se teda zamerim☹
Ahoj všem. Kočárek Viper 4 2017 jsme pořídili, ale když jsme ho složili zarazilo nás, jak se kýve korbička na podvozku. Zacvaknuta je na adaptérech a dost se kýve zepředu dozadu. Měli jste to také tak? Uvažujeme o reklamaci, protože se nám to nezdá. Sportovní korba drží dobře..
@magdi999 ahoj...je to asi v poradku. Byla jsem ho ocihnout v obchode a taky se kyvala. Ale obesla sem i jine kocary a delalo to u nich jeste vic...tak to asik nevadi.
Jinak kocar berem....sem z nej nadsena. Sice oopravdu trochu tezky,ale beru to tak,ze ta konstrukce je fakt betelna. A do terenu to je hold potreba.
Dej vedet jak se ti jezdi...dekuji😉
@monik111 Přesně tohle jsme udělali taky 😀 A když jsme zjistili, že ostatní se taky hýbou a některé třeba ještě víc, tak nás to uklidnilo. A paní prodavačka říkala, že to tak některý kočáry mají a je to v pohodě. Prý to miminko ještě zatíží 😀 Pak dám vědět, snad tak za měsíc už vyjedeme 😉
@monik111 ahojky pracovala jsem nějakou dobu v kocarkach a za ně co se týče ceny a kvality tak určitě super...maminky které ho koupily byli spokojene