Ahoj holky, jdu za váma s prosbou o recenze, rady nebo tipy.
Mám tyto dva favority a nemužu se rozhodnout který by byl pro nás lepší.
Jsme normální městská rodina která ale jezdí na výlety takže skladnost do auta je duležitá a zaroven nechceme jezdit po lese nebo po skalach ale chceme obcas na nejaký hrad takže nás vždy nečekají jen nejaké asfaltové cesty.
Máte některá zkusenosti s temito kočárky a poradíte jaky by se pro nas hodil více? Mimčo čekáme v březnu takže je ještě čas, ale.. znáte to :D
Pokud máte nejaké jiné tipy na kočárky které jsou v teto cenové kategorii ( protože i to je pro nás duležité- max 12 000 za dvojkombinaci) budu ráda. Děkuji moc všem. 🙂
@pesulinda Ahoj též máme Moon. Já osobně jsem na korbičku žádné nároky neměla. Otevřenější je, ale na léto dobrý🙂. Zajímal mě hlavně sporťák, aby šel do lehu, otočit oběma směry, má dlouhou stříšku. Jezdíme od července a bez problému. Sporťák vytahnem tak za měsíc. A jak píše @pet_8, bála jsem se poláků a vzhledově se mi moc nelíběj. A do auta pohoda, lehoučkej, rychle se rozkládá. ABC mi přišel těžkej.
Máme také nový model Moon Nuova City a jsem spokojená. Kočárek jsem vybírala dlouho, nechtěla jsem za něho dát x tisíc, ale přitom jsem chtěla, aby byl kvalitní, ne Polský, zvládnul terén a vypadal hezky....
Je lehký, hezky se ovládá i jednou rukou, sporťák je prostorný a hlavně ten design není okoukaný 😉
@zuzaaaaa ahoj. Mohla bych se zeptat jak se ti jezdi se sportakem? Moc dekuji za sdileni zkusenosti 😊
@wimbledon78 ahoj, no je trosku tezsi, oproti korbicce teda😃 ale v poho, supr je ta prodlouzena striska. Ale my jezdime hlavne ve meste na normalnich cestach, za tu cenu jsem spokojena. Nevrze a male se tam dobre spinka. Kdybys chtela neco jeste vedet, klidne pisni 😊
@zuzaaaaa Dekuji, to jsi hodna😊 Jeste by me zajimalo, zda je stabilni? Cetla jsem v recenzich na starsi typy, ze se prevraci s taskou a je spatne ovladatelny pokud nasadis sedacku proti smeru jizdy. Dokazes honridit jednou rukou? A co obrubniky, zvladas lehce? My taky shanime mestsky kocarek, a libi se mi Moon Scala, jenze dost stoji, takze bych chtela, aby byl pouzitelny i ten sportacek. 😊
@zuzaaaaa Jo a co fusak, drzi ve sportacku? Neujizdi? Jaky pouzivas?
@wimbledon78 fusak mame little angel mazlik, supr, moc doporucuje a nesjizdi vubec a je tam fakt teploucko. Ma vzadu i nejakou pritiskluzovou nasivku. Korbicka se jednou rukou ridit dala luxusne, tady se chvilku da, ale uz ne tak dobre. U obrubniku nadzvedavam predni kolecka. Stabilni je, zkusim ti zitra otocit sportak a napisu ti. Urcite bych to nedoporucila do terenu. Mne se libil strasne Cybex, ale proste ta cena je jinde.😞😃
@zuzaaaaa ty si zlata, moc dekuju! 😊
@wimbledon78 nemas vubec zac😊
Ahoj, rozhodovali jsme se mezi ABC design viper, Moon nuova city, Baby design husky. Muj osobni nazor, ABC je fajn bez zateze, jakmile jsem tam dala zatez, uz se mi s nim hur jelo, zatacelo. Je takovy monstrozni na pohled. Do prirody ale super. Sportak se mi moc nelibil. Moon je stylovka, nevyhoda urcite u modelu 2017 u hluboke korby striska, ktera je hodne otevrena, ale na 2018 je uz ok. Baby design houpe jako jediny z tehle jmenovanych, ale je to takova tuctovka a trochu jsem se bala polske vyroby. Dobre se tu sundava korba. U nas vyhral moon, az na tu strisku, nemoznost napolohovat strisku a horsi zapinani poklopu nad nozickama u hluboke korby jsem spokojena. Jezdim asfalt s dirama, travu, kaminky a sterk. Vse ok, aretace kolecek pomaha lepsi jizde.