Ahoj maminky, chtěla jsem Vás poprosit o radu. Momentálně řeším jaký kočárek. ABC Design Viper trojku jsem viděla v obchodě a přišel mi oproti ostatním svojí konstrukcí uplně nepřekonatelný a moc pěkný akorát sportovní korbička celá v černém se mi vůbec nelíbila ale u té Viper 4 už je to lepší s tím bílým vnitřkem, ten jsem ale naživo neviděla. Cena je docela vysoká a tak zvažujeme jestli nekoupit Dorjan 2012 mají hezké designy a za 10000 budeme mít vše komplet. Akorát vím, že kočár budu často skládat do auta - Peugeota 206, tak ale aby se tam vešel a šel dobře skládat... řešila jste prosím některá něco podobného, máte někdo prosím zkušenost s Dorjanem? Jinak by mě ještě okrajově zajímalo, jestli jste objednávali kočárek přes net a v jakém stadiu tehu jste nakupovali, já jsem 26 tt, jestli mám ještě počkat, či raději až budou peníze nakoupit...
ahoj, nakonec jsem od Dorjanu dle recenzí upustila i když je moc hezký, prý není moc vhodný pro časté skládání a hlavně potřebujeme aby se dobře skládal. Mám teď vyhlídnutý kočárek Tako i když jsem zatím neviděla naživo.
ahoj. všechny kamarádky, co mají dorjan, jsou maximálně spokojené. ale zkus zvážit možnost koupit hluboký kočár a pak golfky. prostě nemít sporťák z "velkého" kočáru. pokud ale nepotřebuješ pořádná nafukovací kola do terénu 😉