Kočárek Abc Design Mamba 2014, máte zkušenost?

petrahlavnickova
21. kvě 2014

Máte někdo zkušenost s kočárkem Abc Design Mamba 2014?

aneztuzka
23. čer 2015

Ahoj, nikdo nemá zkušenost? Také přemýšlím nad ABC mamba a nad Firkonem. A u Firkonu nevím rodíly mezi Verano long, Balance, Fliper a Sorano. Je tam rozdíl ve velikosti boudičky nebo při skládání nebo přehazování korbiček? Koukala jsem akorát košík, že je jiný. Ten zavírací se mi líbí. Díky za rady.

petrahlavnickova
autor
23. čer 2015

My ho máme už jezdíme ve sporťáku.Jsme spokojený jestli se chcete na něco zeptat,ptejt se 🙂

aneztuzka
23. čer 2015

@petrahlavnickova U toho sporťáku by mě zajímalo, to je kolébkový typ, že? Asi nejde dát do úplného lehu? Nevadí to? Je prostorný? Jak jsi byla spokojená s velikostí hluboké korby? Je dostatečně odpružený? A jakým způsobem se tam brzdí? Náš ten za 10 000kč nebo ten dražší - mamba plus? A není těžký? Co kolečka? Jste spokojení? Jak zvládá terén: Asi tak cokoli tě napadne🙂 Dík

petrahlavnickova
autor
23. čer 2015

Ano je to kolébavý tip tak do úplného lehu nejde,ale nám to nevadí má tři polohy..Prostorný je,korbu jsme používali do 7 měsíců není. zase tak úplně maličká jako u jiných kočárků.Odpružený moc není,ale po parku nebo jiných terénech se jezdí docela dobře,brzdí se u kolečka je taková páčka nám vyhovuje protože přítel je vyšší tak aby do brzdy nekopal a nepřekážela mu tam.Mám ten 2014 plus už je novinka ta na trhu ještě nebyla když jsme vybírali tak nevim co je tam nového.Těžký není hezky se s nim jezdí a dobrý je že se dá otočit sporťák na obě dvě strany.Kolečka jsou plastové asi by byli lepší nafukovací,ale to je věc názoru.

aneztuzka
23. čer 2015

@petrahlavnickova Dobře díky🙂 Asi ještě zvážím ten Firkon.

kasparek_baby
Odpověď byla odstraněná
Zobraz