Máte někdo zkušenost s kočárkem Abc Design Mamba 2014?
My ho máme už jezdíme ve sporťáku.Jsme spokojený jestli se chcete na něco zeptat,ptejt se 🙂
@petrahlavnickova U toho sporťáku by mě zajímalo, to je kolébkový typ, že? Asi nejde dát do úplného lehu? Nevadí to? Je prostorný? Jak jsi byla spokojená s velikostí hluboké korby? Je dostatečně odpružený? A jakým způsobem se tam brzdí? Náš ten za 10 000kč nebo ten dražší - mamba plus? A není těžký? Co kolečka? Jste spokojení? Jak zvládá terén: Asi tak cokoli tě napadne🙂 Dík
Ano je to kolébavý tip tak do úplného lehu nejde,ale nám to nevadí má tři polohy..Prostorný je,korbu jsme používali do 7 měsíců není. zase tak úplně maličká jako u jiných kočárků.Odpružený moc není,ale po parku nebo jiných terénech se jezdí docela dobře,brzdí se u kolečka je taková páčka nám vyhovuje protože přítel je vyšší tak aby do brzdy nekopal a nepřekážela mu tam.Mám ten 2014 plus už je novinka ta na trhu ještě nebyla když jsme vybírali tak nevim co je tam nového.Těžký není hezky se s nim jezdí a dobrý je že se dá otočit sporťák na obě dvě strany.Kolečka jsou plastové asi by byli lepší nafukovací,ale to je věc názoru.
@petrahlavnickova Dobře díky🙂 Asi ještě zvážím ten Firkon.
Ahoj, nikdo nemá zkušenost? Také přemýšlím nad ABC mamba a nad Firkonem. A u Firkonu nevím rodíly mezi Verano long, Balance, Fliper a Sorano. Je tam rozdíl ve velikosti boudičky nebo při skládání nebo přehazování korbiček? Koukala jsem akorát košík, že je jiný. Ten zavírací se mi líbí. Díky za rady.