Holky, nemáte některá ozkoušený kočárek ABC Design Circle Treviso 3? Hledám kočárek na dovolenou, aby byl co nejskladnější a polohovatelný a s velikým košíkem. A samozřejmě aby se s ním dobře jezdilo 😀
Nebo doporučíte jiný? Ještě se mi líbí Quinny zapp xtra2 a Valco snap 4...
Akorát teda koukám, že teď se prodává jen nějaká verze "classico", kde není ten nánožník a pláštěnka... A taky nejsou tak hezký, jako byly ty starší modely. Já koupila teda bazarovej completo a jsem spokojená, no... Tohle nový bych asi nekupovala, je to předražený a ne tak hezký...
Já mám doma X-lander XA...jako se sportákem jsem s ním spokojená, ale je hrooozně neskladný, zabere celý kufr. Proto hledám i alternativu, když někam pojedu autem a na tu dovču 🙂
Klidně i bazarové...
@konik461 Tak pokud by se ti pliko líbilo, doporučuju hledat v bazarech jako "completo", dá se sehnat - tam je ten nánožník a pláštěnka. Nové prodávají s touhle výbavou jen "sí". Ostatní jsou bez. Nejmenší pak jsou Peg Pérego pliko mini 😉
Já mám Valco, je boží, ale tenhle ABC by také nemusel být špatný, ve své cenové kat. patří mezi kvalitní. Pro mně je hodně důležitá spojená rukojeť, dvě mně rozčilují 🙂
Právě, chci taky spojenou rukojet. Při prvním mimču jsem si pořídila klasické golfky Chicco a to byl krok vedle. Neovladatelné. Hned jak to šlo, letěly z domu 🙂
Jaký má ten Valco košík? Je pevný? a je opravdu skladný?
@konik461 jsou to lepsi golfky, kosik je latka na obrucich - to je dan za vahu a skladnost, ale vcera jsem do nej nacpala rekordni nakup. Skladny je uzasne, nejlepsi je, ze ma primo popruh pres rameno i drzatko do ruky.
Ahoj holky kupoval někdo ten sporťák? Nemůžu najít pořádně žádné recenze. Díky
Ahoj, já mám teda raději takový ten klasický styl golfek, tohle je na mě trošku moc futurózní 😀 Nicméně teď jsem přes mimibazar koupila Peg Pérego Pliko P3 Completo a jsem nadšená. Kočárek je lehounký a krásně se ovládá, všechno jde nastavit jednoduše, lehce a zjevně (na všechno rychle přijdeš i bez návodu). Kočár je celý prací, boudička se dá "sehnout" až k madlu. Rukojeti se dají vysunout výš pro vysokého člověka. Záda jdou dát do úplného lehu. Košík je obří a má reflexní pruhy. Když kočár složím, vejde se na šířku do suzuki jimny, což je takový minijeep, kde se vedle sebe vzadu dost mačkají dva dospělí. Složit se dá jednou rukou. Na boku má madélko na přenášení, jinak jako složený je samostojící. Všechno je na bytelné druky, takže nánožník krásně drží, nic nikde neplandá, neprofukuje... Vzadu je stupačka pro snazší manipulaci v "terénu" (na chodník, na schod...), která může sloužit i jako stupačka pro starší dítě (to výslovně píšou v návodu). Mám ho po "jednom a půl dítěti" (jedno v něm jezdilo normálně a jedno je mělo půjčené) a kočárek ani nevrzne. Za sebe vidím jen jediné negativum, a to, že nožičky jsou fakt krátké, takže větší dítě je prostě bude mít viset dolů, ale to, jak tak koukám, všechny ty kočárky, co jsi sem dávala, a ostatně, není to sporťák, jsou to golfky. A za sebe říkám, že je fakt kráááásnej, mám černej s bílýma kytkama a je prďáckej 😀