Máte prosím některá tento kočárek? Jak jste s ním spokojené, nenašla jsem na něj žádné recenze.. Děkuji 🙂
Chtěla bych obnovit diskuzi,zda už máte nějaké zkušenosti a postřehy,zda ano či ne,diky
Měla jsem první kočárek pro malého abc design viper 4S ( byla jsem s ním náramně spokojená, jen jsem potřebovala jak malý už začal chodit, něco lehčího a skladnějšího do auta), tak jsem si koupila tento. Mám ho od října. Je viklavější než viper 4S, což lze očekávat odlehčenou konstrukcí. Nevyhovují mi ty kolečka, že nejsou nafukovací. Má malý košík pod kočárkem, když dítě spí a je v leže, tak se do košíku vůbec nedostanu. Hodně srovnávám s tím prvním viper 4S, ale můj učel lehčího a skladnějšího kočárku splnil. Je to už stejně na takové popojiždění, když děti chtějí chodit sami. Dokonce jsme s ním byli i na bruslích a přežili jsme 😀. Hodně se špíní ta barva, už bych volila jinou, ale v době koupě byla k dispozici pouze tato. Kamarádka má britax kočárek, označení už přesně nevím, a už bych asi volila ten britax, i když designově je tento hezčí. 🙂 za mě ano co se týká skladnosti, lehkosti, ne, špatná barva, kolečka, menší košík, a ta stříška už je celá pokroucená od skládání, a madlo (koženka) okusané (chvilka nepozornosti). 🙂
Ahoj, prosím máte někdo zkušenost s pratelností potahů u tohoto kočárku? Právě mi přišel Avito poštou, sestrojila jsem ho, líbí se mi moc, ale není mi jasné, jak mohou být pratelné potahy, když jsou napevno přinýtované ke konstrukci kočárku?? Také jsem si představovala, že když kočárek použiju jako cestovní systém s autosedačkou, tak ty potahy všechny sundám, aby mi zbyla jen konstrukce kočárku, na kterou nasadím autosedačku a ne že budu muset celý sporťák nechávat vcelku..
Díky moc
Manžel říkal, že to sundat půjde, protože to není připevněné nýty, jak jsem napsala, ale šroubovacími vruty (no já a technika jsme byly vždy trochu na štíru 😎 ), ale i tak - komu by se chtělo pracně odšroubovávat na každé traně 4 vruty? Ono kdo to chce jednou za čas jen vyprat, tak budiž, ale já bych to chtěla sundávat častěji, právě kvůli tomu vajíčku..na starší jsem měla tehdy Jané nomad a ten byl normálně celý na patenty a bylo vše za chvíli odstrojené (u Janéček mě ale štve opěrka zad - regulace na pásek a nejde dát úplně do sedu, tak jsem hledala něco jiného tentokrát). Napsala jsem to firmě, od které jsem Avito koupila a ta se prý kvůli tomu určitě obrátí na výrobce. Třeba příští generace těchhle kočárků už to bude mít líp vyřešené..
Maminky tak jsem včera úspěšně "demontovala" kočárek. 😀. odšroubovala jsem všechny šroubky, které připevňovaly látku od konstrukce. Oddělala jsem i stříšku, dá to sice práci, ale raz za čas se ten potah vyprat musí, zvlášť tento grey. Hodila jsem to s obavami, aby se to neponičilo a zvlášť nezlomilo, do pračky na ruční praní. A výsledek super 🙂. je to hezky vyprané, složila jsem vše zpátky a kočárek je jak nový. Takže potah pratelný je, ale dá to práci. Ale určitě jak píše evicka2, že by to chtěla sundavat častěji, tak to je hodně pracná záležitost.
Luci díky za zprávu. Prosím tě a když to tedy demontuješ, zbude jen postranní konstrukce a tudíž jde sundat i konstrukce, na které je přidělán potah na sedačku anebo jde sundat pouze látka a veškerý "kov" zůstane na místě napevno? Jde mi o to, že pokud sundám jen látku, ale konstrukce sedačky zůstane v kočárku, taky to asi i tak bude vypadat dost divně, když tam pak dám vajíčko nebo někdo korbu a pod tím bude čouhat kovová konstrukce sedačky....Nevím, jestli jsem to popsala dobře a rozumíte mi, co myslím..
Jinak rada pro ty, kdo přemýšlí nad upevněním nánožníku (originálu ABC design) tak, aby ho dítko mělo až ke krku, nejen na spodní části nohou, jako by tomu bylo, kdyby se jen za druky připnul k madlu...Takže - nánožník nandám na nohy a pak jsou tam takové postranní pásky na sucháč - ty obmotám kolem postranní konstrukce na obou stranách tam, kde je připnuto madlo - no a madlem to na těch obou stranách přichytím. Tím drží nánožník výš a po rozepnutí všech druků jím lze krásně přikrýt miminko až po bradu.
On je úplně parádní, moc bych si ho přála. 🙂 byla bych taky ráda za zkušenost od jiné uživatelky.