Kočárek a autosedačka. Jak vybrat kočárek, na který bude sedět?

mmmmmartinka
17. únor 2020

ahoj dámy, ráda bych se poradila. Chtěla jsem koupit trojkombinaci. Dostala jsem ale od kamarádky vajíčko a tudíž už trojkombinace není třeba.
Teď mám dilema, vajíčko je značky Besafe. Vůbec netuším, jak teď vybrat kočárek, chtěla jsem, aby vajíčko sedělo na "kostru" od kočárku.díky

katkapavlik
17. únor 2020

@mmmmmartinka Ahoj na autosedačku se dají koupit adaptéry podle tipu kočárku.

mmmmmartinka
autor
17. únor 2020

@katkapavlik tudíž pak sedačka padne na jakýkoliv kočárek?

katkapavlik
17. únor 2020

@mmmmmartinka ano až budete mít vybraný kočárek, tak podle toho se dají zakoupit adaptéry (já mam kočárek junama a autosedačku maxi cosi tak mám přesně tyto adaptéry)

ninolleta
18. únor 2020

@mmmmmartinka přesně jak říká @katkapavlik. Jsou i autosedačky, které jdou nacvakvaknout přímo na podvozek kočárku a bez použití adaptérů, ale ty bývají stejné značky jako kočárek, např. Peg perego.

sabca21
20. únor 2020

pokud si nejseš jistá jaký adaptéry přesně potřebuješ, tak se raději někde zeptej a oni ti poradí ty správné podle typu kočárku a vajíčka, aby ti to pasovalo

surikata131
20. únor 2020

Mám pocit, že adaptéry typu Maxi cosi a Cybex jsou takové “univerzální”, jsou snad ke všem kočárům, jestli na ně sedí i besafe teda nevím a radši bych si to ověřila, než kočár koupím...tuším, že besafe sedačky bývají ke kočárkům Stokke?