ahoj dámy, ráda bych se poradila. Chtěla jsem koupit trojkombinaci. Dostala jsem ale od kamarádky vajíčko a tudíž už trojkombinace není třeba.
Teď mám dilema, vajíčko je značky Besafe. Vůbec netuším, jak teď vybrat kočárek, chtěla jsem, aby vajíčko sedělo na "kostru" od kočárku.díky
@katkapavlik tudíž pak sedačka padne na jakýkoliv kočárek?
@mmmmmartinka ano až budete mít vybraný kočárek, tak podle toho se dají zakoupit adaptéry (já mam kočárek junama a autosedačku maxi cosi tak mám přesně tyto adaptéry)
@mmmmmartinka přesně jak říká @katkapavlik. Jsou i autosedačky, které jdou nacvakvaknout přímo na podvozek kočárku a bez použití adaptérů, ale ty bývají stejné značky jako kočárek, např. Peg perego.
pokud si nejseš jistá jaký adaptéry přesně potřebuješ, tak se raději někde zeptej a oni ti poradí ty správné podle typu kočárku a vajíčka, aby ti to pasovalo
Mám pocit, že adaptéry typu Maxi cosi a Cybex jsou takové “univerzální”, jsou snad ke všem kočárům, jestli na ně sedí i besafe teda nevím a radši bych si to ověřila, než kočár koupím...tuším, že besafe sedačky bývají ke kočárkům Stokke?
@mmmmmartinka Ahoj na autosedačku se dají koupit adaptéry podle tipu kočárku.