Dobrý den, s partnerem vybíráme kočárek který by byl dobře ovladatelný a aby měl trochu větší korbičku. Přikládám obrázek který by jsme chtěli a zároveň vás prosím o vaše zkušenosti s tímto kočárkem a jestli jste s ním spokojené, moc děkuji předem za odpovědi. ❤️🍀
Ja jsem Tuhle hrůzu měla. Vydržela sem to sní 8 týdnu. Takže jsem využila jen korbu a vajíčko. To vajíčko je hrozny, vůbec nechrání a je velký štěstí, ze mě nikdo nenabořil, nebo já jeho.
Rukojeť je hrozne vrzajici kus plastu a hrozne blbě se s ni manipuluje.
Je to těžký tank a ovládání jednou rukou jde dost ztuha.
Skládání do auta je fuška, vejít se do MHD není prdel.
Ta korba je strašně vysoko. Což je dobrý pro zada, ale já zase se svými 160 Cm jsem na mimi s nanoznikem a stříškou vůbec neviděla. Ani před kočár hehe, takže hrozí přejetí kolemjdoucích.
Koš, když tam něco das, cokoliv tak to valis po zami.
Ač jsem sportak nepouzila, tak když sem na to koukala je to strašný. Zase takový forove udelanej plastak. A tezkej!!! S batoletem to musí být už docela oříšek utáhnout.
Takže moje nejlepší rada je dej od tohohle ruce pryč. Je to fakt strašný ! Nehledě na to, ze tu látku v korbe drzej jen takový packy z dratku a rádi lehaj dolu. Takže se ti to pekne zmuchla.
A brzda ! Jo na to bych malém zapomněla. Jde to pekne blbě a sekala se.
@lori1097 záleží na tvé náročnosti. Je to úplně obyčejný, jeden z nejlevnějších kočárku a má své vady. Samozřejmě ti vadit nemusí. Najdi si ho tady na koníku v kočárkopedii. Jsou tam i zkušenosti. Kamarádka ho má a stěžuje si, že jí škvrkají kolečka, korbička měla vadnou pojistku a celkově se jí korbička podivně hýbe, jako by neseděla správně. Je to řada hodně si podobných levných kočárku. Cena odpovídá kvalitě. Kamarádka to vyřešila vrácením a koupila lepší, i když bazarový. Pokud se ti nechce dávat víc peněz, za tolik, co stojí tento kočárek můžeš mít ucházející bazarový.
@95newmommy2020 jej děkuju za podrobný popis, my by jsme právě rádi tuto značku ale jestli je opravdu takto nevyhovující a těžký tak máme smůlu a budeme muset koukat po jiném 😔nebo neznáte nějaký obchod nebo pobočku kde by jsme si před koupí kočárku mohli kočárek "vyzkoušet"?
@lori1097 To myslím, že ne. Nikde jsem ho v kamenem obchodě neviděla. Ale tohle je prisernost, většina lidi to s nim dlouho nevydrží. Určitě bych se koukla po nějaké kvalitní bazarovce . Já už par kočárku měla a tohle je jedinej, kde nenajdu jediný pozitivum. Zkus se mrknout třeba na Joie Versatrax, Cybex balios, talos, Cokoliv od Britaxu. Oyster 3 Mammas a papas ocarro s tímhle fakt neudelas chybu, je to mimořádně kvalitní a na bazarku za dost dobrou cenu.
Mám baby lux axel cca za 9000,a nemůžu říct, že bych byla úplně nespokojená.. Chtěla jsem ho, protože má jednu z největších korbicek, nemá nafukovaci kolečka, a i všechny doplňky co k tomu mám, jsou super.. Není těžkej, ale je vysokej, takže před něj hůř vidím, ale to neberu jako negativum. Ještě jsem nevytahla sportak, takže nevím, jak budu spokojená s tím, ale i sedačka ujde. Měla jsem na první jane trojkombinaci, asi za trojnásobek ceny, a byla jsem vyloženě nespokojená.. Jediný, co mi u něj vyhovovalo byla větší korbicka.. Vyzkoušela jsem i x lander a to byla katastrofa.. Nevešla by se do ní ani panenka.. Určitě, kdybych chtěla investovat treba 20 25 tisíc najdou se daleko lepší, ale za tuhle cenu jsem vážně spokojená.. Dobrý výběr přeji🙂
S tímto rozpočtem určitě kupte nějaké kvalitní vajíčko a kočárek z bazaru. Lepší dobrá značka z bazárku, nez tahle hrůza, i když nová... to vajíčko může být při nehodě nebezpečné, navíc dlouho nevydrží a třeba v půl roce byste museli řešit co dál, když dítě ještě nesedí a nesmí ještě do pokračovací sedačky. Doporučuji napriklad Cybex. U kočárků mám dobrou zkušenost se značkou Britax, Easywolker a ABC design. Hlavně ten Britax se dá pořídit levně a je to držák. Sporťák vydrží do 105 cm. Na bazarcích je hodně častý.
Já ho mám, a jsem spokojená, asi nejsem zas tak náročná, ale jezdila jsem s těžším kočárkem, korbičku má tak akorát, ale zas to není velký loďák. Je fakt, že do auta ho neskládám, ani MHD nejezdím. Asi je to opravdu o té náročnosti...
Z levnějších kočárků... My máme Roan bass soft a jsme spokojení, má velkou korbu, malá v ní jezdila hodně dlouho, taky i pozdě seděla, takže se to hodilo, teď máme sporťák a v pohodě, je pravda, že MHD v podstatě nejezdíme, ale autem jo a dobrý, žádný problém, klidně bych ho doporučila... Má teda nafukovací kola, což píšeš, že nechceš, nevím teda proč, osobně jsme za rok a půl žádný problém neměli, jednou jsme dofukovali, jinak nic 🙂
@jako_mala_holka taky nechápu, proč nechce nafukovací kola. Naopak je to podle mě lepší do jakékoliv terénu a i jízda je měkčí.
@aselluska jediné, co mě napadá, že se bojí, že by někde píchli (toho jsem se trochu bála já), ale zatím se nám to teda fakt nestalo... Já chtěla původně gelová kola, ale jsem nakonec ráda, že máme nafukovací, kočárek je pak takový líp odpružený, náš i trošku houpe, což je fajn
@lori1097