Kočár s ruční brzdou, na brusle. Máte tip?

verunnaj
4. led 2025

Ahojky, mate zkušenosti s kočárem s ruční brzdou na bruslení? Thule je finančně mimo a vozík nechci😁
Koukala jsem na hauck, ale u dvojkového mi vyskakuje jen bez brzdy.
Díky za postřehy!

badyr
4. led 2025

@verunnaj měli jsme x lander x-run.

novacek21
4. led 2025

Koukni na baby Jogger summit X3, na běh bude nej, aretace kola je jednoduše u madla nahoře a dá se zaaretovat přední kolo na obě strany. Klidně z druhé ruky,jsou to kvalitní kočárky, žádný Hauck, v Německu ho měli nedávno nový dokonce jen za 9t.

cherie24
4. led 2025

@novacek21 běh je ale úplně něco odlišného než brusle. Z bruslení s kočárem je každoročně plná čekárna mamin se zlomenými zápěstími. Dle popisu se jedná o kočár do terénu, ne na brusle. Nebude stabilní, trojkolky mají celkově horší stabilitu a mají tendence se převracet. To už je bezpečnější vyjet na brusle s klasickým kočárem se 4 koly. S tímhle bych na brusle v životě nevlezla.
@verunnaj já tenkrát taky chtěla pořídit X lander x run. Výrobce u něj udává, že ho lze použít i na brusle. Je ale obrovský, těžký a nepraktický na skládání do auta. Nemá ani úplné polohování do lehu a navíc má hrozně malou korbičku pro miminka. Z tohoto důvodu u nás nakonec vyhrál bazarový cyklo vozík a klasický lehký kočárek s možností úplného lehu.

novacek21
5. led 2025

@cherie24 bruslí jsem si nevšimla... Ale i tak mi rozhodně přijde lepší tříkolka s brzdou než 4 kolový, I kdyby brzdu měl. A teda nepředpokládám, že někdo bude běhat nebo bruslit s korbičkou, ale jen se sportakem. Na jakýkoliv rychlý pohyb se sportakem jen s třemi koly a brzdou! X lander je jiná liga.

leilinka1234
5. led 2025

Bruslila jsem s naším milovaným tfk. Měli jsme trojkolku a jezdilo se mi moc hezky 🙂