Ahoj, ráda bych se zeptala, zda má někdo zkušenost s tímto kočárkem. Dívala jsem se na něj a není u něho klasická korbička, ale taška na miminko. Vyhovovalo vám to? Ještě přemýšlím nad quinny freestyle 3xl comfort s korbičkou Quinny dreami, ale přijde mi, že ta korbička je úzká. Díky.
A který Hartan budeš mít? Mně se to líbí. Mimčo si přichystám doma a pak ho strčím do kočárku, ale manželovi to přijde zvláštní 🙂 🙂 A budeš mít tašku zpevněnou nebo tu měkkou? Můžeš mi poslat odkaz do IP na diskuzi o kočárku?
tommik budu mít Hartan Topline X a do toho tašku - měkká taška s vystuženým dnem. mě to právě taky přijde na zimní mimi super, domaa si ho hezky přichystám a pak strčím do kočárku a když přijdem do samé a nebudu ho muset budit vyndávaním 🙂
Hartan Topline X je moc hezký. Mne se líbí skoro všechny jejich kořárky 😀 Můžeš mi napsat, proč ses rozhodla pro měkkou tašku? Doporučily to holky? Moje kamarádky mají klasické korbičky. Nemám to s kým probrat. 😉
tommik tu měkkou tašku mi doporučili holky prý vydrží stejně jako ta zpěvněná ale je levnější tak snad budu spokojena, doma ho ale ještě nemám přijde až v říjnu.
Já původně taky chtěla klasickou korbičku ale všechny kombinace co se mi líbili se mi zdáli na říjnové miminko s fusakem malé a že by tam byl jak sardinka tak to se mi moc nelíbí. Můj první favorit byl taky quinny dreemi ale ta korbička se mi zdá malá a pak sporták nejde do úplného lehu což byl můj požadavek tak proto. Navíc mi ta taška fakt přijde praktická, my budem mít kočár v kočárkarně tak malého nebudu muset budit vytahováním s kočárku a navíc jsem se dostala na školu a budem dost cestovat takže ze začátku jak bude maličký budem tašku používat i jako postýlku.
kdy máš termín?
Já jsem se rozhodla pro Hartan kvůli tomu, že jde úplně do lehu. Většina sporťáků tuto funkci nemá. S manželem rádi cestujeme a přeci jen když bude mimčo unavené, může v klidu spát. Také se mi líbí design. Já doufám, že budeme mít miminko příští rok. Jsme ve fázi snažilkování. Ale s manželem nás to teď chytlo. 😀 Těšíme se na miminko a tak se rozlížíme. Do teď jsme se touto otázkou nezaobírali. 🙂 Takže nevíme o kočárkách nic. Našli jsme si tři kočárky, kteřé se nám líbí a postupně o nich hledáme informace. Na prvním místě Hartan, pak quinny freestyle 3xl comfort a Cortina.
tommik to že jde do úplného lehu byl i můj požadavek, nehodlám malému ničit zádička. já myslela že už jsi těhu když to řešíš 🙂. jinak my byli ve fázi snažilkování chvíli, otěhotněla jsem po měsíci snažení 🙂. ten quinny freestyle je hezký ale nic o něm nevím a cortina prý často poruchová, plastová a hodně vrže tak asi tak 🙂. mě kočárek dojde začátkem října tak dám vědět 🙂
Zatím těhotná nejsem 🙂 Ale doufám, že se tak stane. Jen ještě musím počkat, až ze mne vyprchá tetanovka a pak hurá do toho. Já vím, že je to brzo. Když jsme si s manželem kočárky prohlíželi, tak jsme se pak smáli, že to přeháníme, ale baví nás to. Budu ráda, když se ozveš 😀
Ahoj holky, já mám Hartan s taškou a jsem nadšená. Máme RS one S - má přední aretovací aretovací kolečka. Hlavně teď jako spor´ták ho moc oceňuju. Holky kolem mě dávají kočárky pryč, ale mě se osvědčila rada kupovat kočárek podle sporťáku - ten používáš déle. Tašku jsem měla od emitexu, stála 1000 Kč a stejně jsem ji měla přikrytou originál nánožníkem - funkci splnila. Moc praktické bylo, že jsem vytáhla spící mimi a donesla ho nahoru a on mi ještě třeba hodinu dospával doma. A taky jsem se nebála s ním chodit po schodech - na tohle je taška moc praktická.
eho jsem ráda za další spokojenou 🙂 přesvědčuje mě to že jsme vybrali dobře 🙂 i když nebudem mít přímo RS one S ale jiný 🙂, já taky vybírala hlavně kvůli sportáku - chtěla jsem dostatečně velký a pohodlný pro malého a at jde do lehu 🙂 🙂
Smardiku, ten topline je taky super. Výhoda je že to jsou fakt prostorný kočárky, můj syn měl přinarození 54 cm a v tašce jsem ho měla dost dlouho i v zimním a potom pořád ještě ležícího bez tašky a v pohodě.
eho mi topline doporučila prodavačka protože jsem potřebovala kočár na ježdění do města ale i do terénu 🙂, potěšila jsi mě 🙂. mě totiž přijde že hodně kočárků se dělá pro trpaslíky
Holky, děkuji za informace. Jsem ráda, že se vám líbí a hlavně, že někdo tento kočárek má. 🙂 Je to náš favorit 😀
Ahojky, obnovuji toto téma. Uvažujeme na druhé mimi o Hartanu Skater S, ale nikde jsem ho zatím nenašla naživo ☹ . Kamarádka si nyní koupila Hartan Racer, tak jdu omrknout k ní...ale stejně ta konstrukce je jiná. Máte některá zkušennosti přímo se skaterem?-myslím s tím s otočným kolem, dřív prý snad bylo to kolo jen napevno. Zajímá mě hlavně také zda je ta trojkolka stabilní, měla jsem jich v ruce dost, ale na Skatera sem nenarazila nikde. Viděla sem i přímo na stránkách, že pro rok 2011 je nová korbička, není tak hranatá, jako ta předešlá...takže bych ho strašně ráda někde obhlídla, ale asi nebudu mít kde 😨 . Děkuji za informace 🙂
miminkopodruhe, nedávno jsem si ho prohlížela v praze v babystaru a je parádní, hezky se s ním jezdí, dobře odpružený. Ale jsem zvyklá na trojkolku (mám sice jinou značku), pro toho kdo jezdil se čtyřkolkou je to vždycky jiné a chce to čas....🙂
Ahoj obnovuji tuto diskuzi... máte ještě někdo tento kočárek? jak jste s ním spokojené??
@bjoucik.15 Ahoj kočárek sice ještě nemám, ale příští týden jdeme s manželem objednávat chci Topline S, vyzkoušela jsem po obchodech tolik kočárků, ale Hartan mi sedl opravdu nejvíce stačilo se projet po obchodě a bylo jasno 🙂.
@macijase tak to je super 🙂 já bych hrozně chtěla tu tříkolku, ale nevím zda nebude moc ohromná ☹
No co jsem viděla trojkolky (napřed jsem chtěla kočárek Jané Slalom) tak se mi zdáli větší. Potřebuji kočárek do terénu tak jsme s mužem taky měli dilema jestli Skater nebo Topline ale vyhrál Topline + pevná náprava k tomu. Když jsem zkoušela to Jané tak se mi to zdálo jakýsi vratký, ale vše je na zvyku.
@macijase ahoj tak co kočárek, už ho máte doma?? Jak je těžký? Jde mi o to,že ho budu nejčastěji vozit jednouu rukou a v druhe budu drzet za ruku starsi ditko nebo psa a máme tady dost kopce tak abych se neudřela....
bjoucik.15 Ahoj, kočárek doma ještě nemám, čekám už měsíc, ale stále nic 🙂. Mě se zdál na ovládání lehoučký (zkoušela jsem jej ale jen na prodejně, takže se tam moc projet nedalo ☹) složená konstrukce, při skliádání do auta, je v rámci možností lehká (má hodně trubek a tak s tím se musí počítat) Budu taky chodit se psem takže doufám, že to bude v poho. Kdy máš termín? já na kočárek musím čekat až 3 měsíce jsou tam dlouhé čekací doby (doufám že dojde do porodu 🙂 ).
Ahoj!
My jsme odvozili dceru v hartan skater, měkká vložná taška, tříkolka, a velká spokojenost. Kočár je trošku těžší ale jednou rukou se ovládá skvěle. My máme park v podstatě jenom do kopce a opravdu prudkého a ježdění do kopce bylo v pohodě (i jednoruč). A taky jsme dlouho čekali, kočár nám přišel den před porodem 🙂
kdyby měl náhodu někdo zájem, uvažujeme, že ho prodáme.
my máme hartan vip a jsme spokojení moc, kocarek jsme meli objednany a dostali ho kdyz měl malej 4 měsíce, byl už obrovský, tak jsme vůbec nechteli korbu a byl rovnou ve sportaku,ktery šel do lehu a dokoupili jsme uzaviráni korby, takže to simulovalo takovou korbičku.
tommik já budu mít Hartan ale ne skater s, ale taky má tašku na miminko a prý je to super 🙂, mě o něm víc řekly holky na MMB než tady 🙂 🙂