Ráda bych si objednala kočárek Casualplay S4 přes internet, ale mám trochu strach aby došel v pořádku, komplet a včas. Máte někdo zkušenosti s objednáním a jak jste byly spokojené??
Původně jsme měli objednaný kočárek v Opatovicích, ale ani po 2 měsících nám nejsou schopni říct kdy bude ☹ já mám příští týden TP a už jsem tak vytočená, že uvažuju nad objednáním kočárku přes net.
Předem díky za odpovědi
ja by som sa objednania cez net nebala. My mame takto doma vsetko, dokonca aj vanu do kupelne 😀 Kocik som objednavala cez internet dokonca hadam z Nemecka a aj na slovensku firmu prisla cela zasielka zlej farby, ale vsetko v pohode zvladli a kocik som mala aj napriek tymto peripetiam do dvoch tyzdnov. Ja by som som do toho sla bez strachu 🙂
My si objednali Casualplay S4 a přišel ze dne na den PPL. Naprosto v pořádku a poštovné bylo zdarma. Odkup píši do IP.. 😉
Ahojky, nevím, kdyby jste měla některá zájem o kočárek casualplay s4, tak mohu nabídnout. narodí se nám druhý prcek, tak musím koupit sourozenecký kočárek. Kočárek je moc opečovávaný a já jsem s ním byla opravdu spokojená. Je do 28.7.2011 v záruce a je to bezadaptérová verze. 🙂
viz.inzerát:https://www.modrykonik.cz/bazar/koc...
My měli golfky přes interne.Dodávka proběhla rychle a vše bylo OK.Když jsme ale kočárek potřebovali vyreklamovat protože mu totálně odešli kolečka,nastaly komplikace.Nakonec jsme to museli řešit pres právníka a až po slední předsoudní upomínce nám přišly s 2 měsíčním zpožděním peníze složenkou.Celkově trvala reklamace 3/4 roku.Tak že pokud se nejdená o zboží které má v kolí servis,nebo sídlo firmy je někde poblíž,rozhodně bych už po těchto zkušenostech nekupovala.
Jinak my máme teda taky kočárek s Opatovic a jsme maximálně spokojený a stejně tak ještě 2 moje kamarádky.Jak s prodejem,dodací lhůtou,uskladněním kočárku do porodo tak i s reklamací...prstě se vším....já teda měla kočárek objednanej už ve 4. měsíci 😀 😀 😀 ,ale stejně myslím že to dodání moc dlouho netrvalo 😉 .