Ahoj holky,
máte prosím tip na nějaký klasický (retro) kočárek, který má natáčecí přední kola? Já jsem našla akorát Bebecar stylo class a Navington caravel.. víte ještě o něčem? Takových klasický krásných kočárků je spousta, ale skoro všechny mají kola pevná.. Moc děkuji! 🙂
@suzsssie Dobrý den, zkuste se podívat také na kočárek Chicco Artic, není to sice vyloženě retro kočárek, ale má klasickou konstrukci do kříže, odpružená kola - přední otáčecí.
Ahoj Suzsssie, my jsme měli kočárky Bebecar pro obě děti. Jsou perfektní, mají opravdu velikou hlubokou korbu, snadné skládání... Jízdní vlastnosti měly taky moc prima. Vyzkoušeli jsme 2 podvozky:3-kolku - ta je prima do města, při nastupování do MHD... Pak jsem pořizovala ještě další podvozek: Stylo At - chtěli jsme terénní na výlety po cestách necestách na kombinaci s nosítkem, který zároven bude mít otáčecí kolečka. Jenže ty jsme nakonec většinou použili zaaretované, protože někdy otáčely jinam, než člověk chtěl - např. na malém prostoru v MHD. Ale upozornuji, že to byl STARŠÍ MODEL - cca rok 2005 a od té doby se mohlo leccos změnit 🙂
@suzsssie Já vím pouze o Bebecaru, hledali jsme též kasický houpák a z těch, co jsme viděli, měl natáčecí pouze Bebecar. Nakonec jsme natáčení z finančních důvodů oželeli a máme Tako Ballila.