Zkušenost se značkami kočárku (peg perego, indlessina, navington..atd..) klasický houpací - plusy, mínusy? 🙂
My máme Jedo Bartatina krasně houpe díky koženým řemínkům ...spokojenost 🙂
bébécar stylo class naprosto bezkonkurenční klasický houpací kočárek. 😉
Mám zkušenosti s Roanem Maritou a je taky moc dobrý. 🙂 A ten výběr barev... 🙂 Pozitiva vidím ve velké korbě, stabilitě, dobrým vlastnostem v terénu i ve sněhu, negativa je vysoká váha, neskladnost třeba do auta a sporťák, který je pořád strašně velký, těžký a neskladný.
Měli jsme vybraný Roan Marita, v obchodě jsme ho srovnávali na živo s Lonex classic retro lux, Lonex byl více houpací a lépe se nám skládal, velikost a váha stejné, vzhedově je více retro, tak jsme jej objednali. Terénní vlastnosti vyzkouším tak za čtvrt roku 🙂
Naprostej souhlas s curdibilkou. Roan Marita je uzasnej, vozila jsem pres zimu kdy byla snehova kalamita a siroko daleko jsme byli jediny kdo drandil vesele dal. Korba je ohromna, na vyletech jsme ji pouzivali jako postylku (spis kolebku, je houpaci 😵 ) a dite se tam vejde krasne i plny zimni vybave kdyz je vetsi ale jeste porad patri do hlubokyho kocarku. Nevyhoda je tech 16kilo a neskladnost, ale maminkam co bydlej trebas v domku bez schodu a nikam moc nejezdej spis delaj delsi prochazky do okoli, doporucuju urcite.
Taky máme Roan Marita a nemůžu si ho vynachválit. Pravda je, že je trochu neskladný, ale my máme v autě velký kufr, takže žádný problém. Hlavním kritériem při výběru kočárku pro nás bylo pohodlí dítěte a to tenhle kočárek splňuje maximálně.
Super holky, díky za tipy, roan se mi líbí moc.. ale právě bydlíme v 2. patre bez výtahu, ale holt bych musela kočárek nechávat někde dole přivázanej..v tom nevidím problém.. spíš je problém, že roan prodávají pouze jako kombinaci se sport. sedačkou..a já bych chtěla sport. kočárek už jiný..
Máme bébécar stylo class a je úžasnej. Veliká korba, krásně houpe a pěkně vypadá. Pár lidí už nás zastavilo na ulici a ptali se, kde jsme pořídili tak krásnej retro kočár 🙂 Podvozek se dá lehce složita ale tu korbu bych do druhýho patra tahat nechtěla.. Prodává se samostatně, sporťák pořizujeme jinej
Roan měla moje teta a je to teda dost tank, těžkej, těžko ovladatelnej... Pro někoho, kdo má sotva 50 kg a občas by musel kočár tahat do patra, to asi není úplně vhodný výběr. Ale obávám se, že v téhle kategorii to bude jedno jako druhé.
@vondry24 u prvního prcka jsem měla nehoupací x-lander, nelíbilo se mu tam a projížďky s ním byly o nervy, bud musel být na bříšku, boudu dole, aby viděl, nebo řval, u druhého jsem z tohoto důvodu chtěla houpací, koupila jsem peg perego, lehký kočárek, super houpe, malej v něm jezdí rád, korbička prostorná, jediná nevýhoda, že nemá aretovací přední kola
máme Bebecar Stylo a houpe supr, navíc velká korba. Je těžší teda..a do auta skládat nic moc. Ale můj nejoblíbenější je starej kočár Gesslein s koženýma řemínkama, bohužel je tak odrovnanej, že bych s nim tropila ostudu, ale věřim, že až napadne-ostuda neostuda, Gesslein půjde do akce!!
Já mám Bebecar Style AT, už postarší, kupovaný z druhé ruky, po dvou dětech, třetí v něm vozím, ale stále dokonalý 🙂 Co se manipulace týče, tak je trošku neohrabanější v menším prostoru, nicméně do terénu je dokonalý (mám srovnání s Hartanem a BabyJoggerem), to, co jsme projeli s ním, bychom s jiným kočárem nedali. Má asi 15 kg, což mají téměř všechny kočárky. Velkou výhodou je velká korba! A miminka v něm krásně usínají, krásně houpe!!! 🙂
My mame Libertu ceskou a maximalni spokojenost 😉 za super cenu ...