Ahoj maminky jdu si pro radu.Zamilovala jsem se do tohoto kočárku,i recenze na netu jsou dost dobré.Máte ho některá jste spokojené?Nebo jakou jinou značku by jste doporučily?
Já mám Kinderkraft Xmoov a jsem spokojená. Autosedačku teda vozíme v kufru a používáme ji jen na přenášení malého k doktorovi apod. Na to je skvělá, protože je lehká. V autě jezdí syn v Britax Roemer. Prostě není to kočár za 20tis a je třeba k tomu tak přistupovat. Za mě má Kinderkraft dobrý poměr cena/výkon. Autosedačku bych v autě ale nepoužívala.
Kdyžtak berte jen dvojkombinaci, vajíčka z troj nejsou moc bezpečná🙂 A Kinderkraft...no jako myslím, že peníze odpovídají kvalitě..já mám sporták kinderkraft, ale mám ho jen na nákupy do kufru auta a to splnuje bezvadně, je lehoučky, skladny...ale teda do terenu bych s ním nešla, myslím, že by to ani nevydržel..:D kolečka se tak vrtkají, celkově mi to přijde právě kočárek na rovnej asfalt nebo do nákupáku:D
mám rok kinderkraft prime 3v1 a poměr cena výkon mi přijde ok (každý den s ním dám 8-10km), ale víc jak jedno dítě si myslím neodvozí...
Kinderkraft jsou hrozný hrkadla a šunty, to bych nebrala.
Meli jsme kocarek Kinderkraft Grande 2020 - vzhledove krasny, ale jinak smejd - hrozne tvrdy kocarek, spatne se s nim zatacelo, po par jizdach v nem kola uplne vycehlane, a myslim ze nebyl ani moc pohodlny pro dite, dale nesel dat do uplneho sedu, uz si vic nevzpomenu... meli jsme ho pul roku a jak uz maly nepotreboval vozit, tak jsem ho pri prvni prilezitosti prodala ... nic vic bych uz od teto znacky nekoupila
My jsme o něm uvažovali, nechtěli jsme dávat za kočárek třeba dvacet tisíc a víc, a pro mě bylo primární, aby šel sporťák do úplného lehu. Nicméně bych se radši opravdu podívala po něčem jiném.. celoplasťák, působil na mě dojmem, že toho moc nevydrží.. z mojí zkušenosti jsme se museli posunout o pár tisíc výš, abychom vybrali něco, co by mohlo vydržet. A teda projížděli jsme recenze a zas nějaká sláva mi to nepřišlo. Kdyby jo, tak ho i vezmem.
@verca46
Sedacku bych rozhodne nebrala,je to sunt.Sportaky maji taky dost mizetne ohlasy.