Kinderkraft Lite up zkušenosti

lenkajan
25. zář 2019

Maminky, máte prosím některá zkušenost s kočárkem Kinderkraft Lite up? Sháním golfky, které budou mít co nejnižší hmotnost (např. na schodech je budu moct vzít do jedné ruky). Zaujal mě právě kočárek Kinderkraft, hmotnost 6,8 kg, ale nenašla jsem téměř žádné recenze. Ještě jsem koukala na Petite Mars Musca, ale ten už je o dvě kila těžší. Pokud doporučíte i jiný kočárek, budu ráda. Děkuji

zuzita15
25. zář 2019

@lenkajan Kinderkraft je levnej sr*č (pardon 🙄). Kamarádka ho má na cestování letadlem, že jí nebolí, když ho odřou, ale na denní ježdění bych ho teda nechtěla. Co Valco Snap 4? Váha lehce přes 6kg, na bazaru se dá sehnat za slušnou cenu

lenkajan
autor
25. zář 2019

@zuzita15 Děkuji za zprávu. Já mám právě na denní ježdění Peg Perego Book cross, což je hodně kvalitní kočár, ale hledám nějaký kočárek "do ruky", který vezmu, když budeme cestovat MHD. Chci ho používat tak dvakrát do měsíce.

megi89
25. zář 2019

Já nemám golfky ale sportovní verzi. Potřebovala jsem nejlevnější kočár co byl v obchodě. Já mám ještě jeden kočárek, Valco, ale bydlíme v bytovce a to je byt bez výtahu, přes den mi spí ve Valcu a na venek jsem si pořídila obyc kočárek abych to nemusela tahat.... A mám ho jen vlastně kolem baráku. Za sebe bych Ti tuto značku nedoporucila a jak píše paní nademnou, tak valco snap 4 je lehký....

megi89
25. zář 2019

@lenkajan tak jestli by si ho měla do MHD jen občas, tak proč ne 🙂))

zuzita15
25. zář 2019

@lenkajan 2x do měsíce to s ním asi přežijete 😉

market177
25. zář 2019

Nemam lite up, nakonec jsem vzala sport indy, mela jsme do letadla a na dovcu a ted obcas pouziju do obchodaku, je lehky a skladny,takze na tohle se hodi, ale jinak bych s nim nejezdila...fakt nic moc kvalita....