Ahojky,
jsem prvorodička, ještě vlastně nemám absolutně nic nastudovaného, ale moc by mě zajímala jakákoliv recenze na tento konkrétní kočárek.
Na netu nemohu najít nějaké konkrétní recenze, jestli to "shitka" (nekvalitní krám), nebo jestli se to vyplatí.
Budu Vám vděčná za jakoukoliv odezvu.
Přeji krásný den
@lucrac tenhle neznam ale kazdou maminku budu vzdy odrazovat od koupi trojkombinace. Jednak za ty penize ti same musi byt zrejme ze to asi kvalitni nebude. Poradne vajicko totiz stoji tak 5000 takze kdyz k tomu pripoctes kocarek, vanicku a sportovni cast je uplne zrejme ze se nekde setrit muselo. Vzdyt jen plastenky a tasticky stoji 1000kc.
Ja treba mela velky respekt kouoit kocarek po internetu. Nejlepsi bude kdyz zajdes do prodejny, kocarky si osahas a zistis na cem ti zalezi a na cem ne. Ja treba upustila od otocnych kolecek a uprednostnila poradne perovani. Deti to milovali a nikdy jsem nemela problem s nima v kocarku. Dulezita ale pro mne byla vaha protoze jsem jezdila do kopce a do schodu a kocarek hodne nakladala do auta. Ale zas nebylo treba resit skladani protoze mame obri kufr.
Ja bych do tohoto nesla.
@lucrac Rekla bych, ze je to jedna z nejhorších moznosti.
“Autosedackou” bych to houpatko na dite rozhodne nenazyvala. Sportovni sezeni, které se predela z korby, bude malinke. Tak myslím nejvíce do dvou let ditete. Ale, popravde, neverim, ze by se kocar za tyto penize (používaný kazdy den) dožil více. Ta cena je proste nizka. Sla bych se podivat do kvalitni prodejny a pokud by mi neco padlo do oka, precetla recenze, vyzpovídali personal. A já bych radeji koupila z druhe ruky “značkový” kocar než tohle. Ale je to jen muj nazor.
Rozhodně nebrat trojkombinaci, většina jejich vajíček jsou levné čínské šmejdy, které jsou při autonehodě úplně k ničemu - levný plast, žádné vložky, dítku je malé ještě dřív než sedí a tak musíš kupovat stejně dřív nebo později větší pořádné vajíčko.
Dál bych řešila, že delší děti+ zimní fusak se dost často nevlezou pohodlně do hluboké korby. Napiš si požadavky, osahej na prodejně a podle toho bych kupovala.
Než tohle bych raději koupila pořádný kočár z druhé ruky + potom zvlášť sporťák. Přesně tak jsem to udělala a bylo to za mě nejlepší rozhodnutí cena / výkon.
Autosedačka na vyhození.
Sporťák mrňavej.
Nekvalitní materiály (pružiny, plasty..)
Nekupuj to