Kdy jste koupily kočárek a měly jste ho doma?

tehulka1167
27. črc 2016

Holky v kolikatym tt jste koupily kočárek? A měly jste ho doma nebo jinde?

liliwhis
27. črc 2016

Já mám TP 11/12, kočárek mi v kočárkárně doporučili objednat 2 měsíce předem. Tzn. budu řešit září/říjen, skoro na všech prodejnách mi nabídli, že si jej tam můžeme nechat až do porodu, čehož využijeme, máme 2+1 bez balkonu, tak pro něj pak manžel skočí....

lenbela
27. črc 2016

Rodila jsem v březnu a kočárek byl od prosince v obýváku. Strašně se mi líbil 🙂

domca89
27. črc 2016

@tehulka1167 Kočárek byl doma, sice byl dole ve verandě, kde nepřekážel, ale byl doma a to od 6. měsíce

jardicka
27. črc 2016

rodila jsem v říjnu a kočárek jsem kupovala už někdy v květnu. A z pověrčivosti naší mamky jsme ho měli u našich, já osobně bych ho klidně nechala doma, místa jsme na něj měli dost 🙂

lucanedvedova
27. črc 2016

Rodila jsem v březnu a kočárek jsme měli doma od října.

sedmikraska84
27. črc 2016

Rodila jsem v lednu a kočárek byl od půlky litopadu u me mamky a partner ho vyzvedl když jsem byla v porodnici než si pro nás jel.

andysek2512
27. črc 2016

@tehulka1167 rodila jsem v březnu a kočárek jsme objednávali na začátku ledna🙂 a měli jsme ho u tchýně,nechtěla jsem ho mít doma🙂))) měla jsem doma jen vajíčko🙂

babuna
27. črc 2016

@tehulka1167 Ahoj, já jela pro kočárek dva dny po mých státnicích tzn. 3.6. 🙂 chtěla jsem si udělat radost a přijela moje mamka a jeli jsme pro něj 🙂 Taky na pověry nevěřím, ale kočár je zatím u rodičů od manžela a to z kapacitních důvodů 🙂 během stěhování jsme ho neměli kam dát... termín no jeden mám dnes ...ten asi neklapne ... a další 9.8. - pak 17.8. a poslední 21.8. .... prý to ale snad bude dřív ... 🙂 doufám v příští týden ... 🙂

ladyhacek
27. črc 2016

Pověrčivá nejsm ,a le doma jsem ho neměli - byl uschovaný u prodejce (byl dokonce i v místě porodnice tka ho manžel vyzvednul pak jel pro nás 🙂. Kupovali sjem v 7měsíci > dostali jsem peníze k Vánocům ana kočárek tak koncem prosince/začátek ledna? jsme koupili a termín byl na konci března.

gepe
27. črc 2016

@tehulka1167 kocarek porizen duben, porod byl v srpnu. Vse v poradku. Nyni porod listopad/prosinec, kocarky od zacatku doma i s ohledem na mensi dite 🙂)

tehulka1167
autor
27. črc 2016

Holky díky za odpověď 🙂

catf
27. črc 2016

@tehulka1167 my ho pořizovali cca 2 měsíce před termínem (z opatrnosti, aby to pak přes léto netrvalo dlouho, je to italský výrobce), doma ho mít nesmíme, protože moje mamka je pověrčivá a nařídila nám to 😀 ...jinak bych to neřešila, na pověry taky nevěřím

tehulka1167
autor
27. črc 2016

Já jsem ještě kočár kupovat tex nechtěla, ale včera jsme se byli podivat na kočárky a muž me do toho uvrtat. 🙂 tak jsme ho přivezli.

astyna
28. črc 2016

Kočárek a vše kolem jsme koupili cca v 33.tt, drndala jsem jím tajně doma 😀 neměli jsme to kam jinam dát, takže to doma prostě být muselo.

dany69
28. črc 2016

my jsme ho koupili ve 27tt a je uložený u našich, tam aspoň nikomu nepřekáží

tehulka1167
autor
28. črc 2016

@astyna taky drndam, když kolem něj jdu 🙂

aklin
28. črc 2016

Kupovali jsme v 18 tt., a meli jsme ho u rodicu

zborilova1989
28. črc 2016

termín mám 1.9. a kočárek jsme koupili v květnu, narazili jsme na krásný a vyhovoval nám tak jsme ho hned vzali a je od začátku v dětském pokoji.

konekokira
28. črc 2016

TP září a kočárek mám v obyvaku tak od 25tt

cukricek123
28. črc 2016

Jsem 10tt. Mám zamluvený z bazárku a budu kupovat asi za měsíc. Schovaný bude u kamarádky 🙂

plksv
28. črc 2016

Tyhle pověry nesnáším. Na všechny tři děti jsem měla kočár doma dopředu. Porodila jsem normálně, děti jsou v pořádku 🙂 - občas 🙂.

mysicka_lb
28. črc 2016

Ahojky, kočárek jsem kupovala asi ve 34tt z druhé ruky od známého. Krátce po porodu jsme se stěhovali do nového bytu a kočárek jsem měla uložený už rovnou v novém bydlení v kočárkárně. Ne že bych věřila na pověry, ale v tom původním baráku žádná kočárkárna nebyla🙂

bajjunka
30. črc 2016

My koupily kočárek hned jak jsem dostala průkazku. Narazily jsme na trojkombinaci v neutrální barvě, a strašně levně. Je u prarodičů na půdě. Moc peněz není, vše moc stojí, tak jsme toho hned využily.

babanci
5. srp 2016

My jsem si nechali udělat kočárek na míru, věděli jsem, že výroba potrvá 10 týdnů a tak jsem si ho zařídili už 4 měsíce před narozením. Pak byl uložen u mě - u babičky. Každý den jsem se s ním projela po domě, byla jsem z něho nadšená. Dneska už víme, že to byla báječná volba.