Holky v kolikatym tt jste koupily kočárek? A měly jste ho doma nebo jinde?
Rodila jsem v březnu a kočárek byl od prosince v obýváku. Strašně se mi líbil 🙂
@tehulka1167 Kočárek byl doma, sice byl dole ve verandě, kde nepřekážel, ale byl doma a to od 6. měsíce
rodila jsem v říjnu a kočárek jsem kupovala už někdy v květnu. A z pověrčivosti naší mamky jsme ho měli u našich, já osobně bych ho klidně nechala doma, místa jsme na něj měli dost 🙂
Rodila jsem v březnu a kočárek jsme měli doma od října.
Rodila jsem v lednu a kočárek byl od půlky litopadu u me mamky a partner ho vyzvedl když jsem byla v porodnici než si pro nás jel.
@tehulka1167 rodila jsem v březnu a kočárek jsme objednávali na začátku ledna🙂 a měli jsme ho u tchýně,nechtěla jsem ho mít doma🙂))) měla jsem doma jen vajíčko🙂
@tehulka1167 Ahoj, já jela pro kočárek dva dny po mých státnicích tzn. 3.6. 🙂 chtěla jsem si udělat radost a přijela moje mamka a jeli jsme pro něj 🙂 Taky na pověry nevěřím, ale kočár je zatím u rodičů od manžela a to z kapacitních důvodů 🙂 během stěhování jsme ho neměli kam dát... termín no jeden mám dnes ...ten asi neklapne ... a další 9.8. - pak 17.8. a poslední 21.8. .... prý to ale snad bude dřív ... 🙂 doufám v příští týden ... 🙂
Pověrčivá nejsm ,a le doma jsem ho neměli - byl uschovaný u prodejce (byl dokonce i v místě porodnice tka ho manžel vyzvednul pak jel pro nás 🙂. Kupovali sjem v 7měsíci > dostali jsem peníze k Vánocům ana kočárek tak koncem prosince/začátek ledna? jsme koupili a termín byl na konci března.
@tehulka1167 kocarek porizen duben, porod byl v srpnu. Vse v poradku. Nyni porod listopad/prosinec, kocarky od zacatku doma i s ohledem na mensi dite 🙂)
Holky díky za odpověď 🙂
@tehulka1167 my ho pořizovali cca 2 měsíce před termínem (z opatrnosti, aby to pak přes léto netrvalo dlouho, je to italský výrobce), doma ho mít nesmíme, protože moje mamka je pověrčivá a nařídila nám to 😀 ...jinak bych to neřešila, na pověry taky nevěřím
Já jsem ještě kočár kupovat tex nechtěla, ale včera jsme se byli podivat na kočárky a muž me do toho uvrtat. 🙂 tak jsme ho přivezli.
Kočárek a vše kolem jsme koupili cca v 33.tt, drndala jsem jím tajně doma 😀 neměli jsme to kam jinam dát, takže to doma prostě být muselo.
my jsme ho koupili ve 27tt a je uložený u našich, tam aspoň nikomu nepřekáží
@astyna taky drndam, když kolem něj jdu 🙂
Kupovali jsme v 18 tt., a meli jsme ho u rodicu
termín mám 1.9. a kočárek jsme koupili v květnu, narazili jsme na krásný a vyhovoval nám tak jsme ho hned vzali a je od začátku v dětském pokoji.
TP září a kočárek mám v obyvaku tak od 25tt
Jsem 10tt. Mám zamluvený z bazárku a budu kupovat asi za měsíc. Schovaný bude u kamarádky 🙂
Tyhle pověry nesnáším. Na všechny tři děti jsem měla kočár doma dopředu. Porodila jsem normálně, děti jsou v pořádku 🙂 - občas 🙂.
Ahojky, kočárek jsem kupovala asi ve 34tt z druhé ruky od známého. Krátce po porodu jsme se stěhovali do nového bytu a kočárek jsem měla uložený už rovnou v novém bydlení v kočárkárně. Ne že bych věřila na pověry, ale v tom původním baráku žádná kočárkárna nebyla🙂
My koupily kočárek hned jak jsem dostala průkazku. Narazily jsme na trojkombinaci v neutrální barvě, a strašně levně. Je u prarodičů na půdě. Moc peněz není, vše moc stojí, tak jsme toho hned využily.
My jsem si nechali udělat kočárek na míru, věděli jsem, že výroba potrvá 10 týdnů a tak jsem si ho zařídili už 4 měsíce před narozením. Pak byl uložen u mě - u babičky. Každý den jsem se s ním projela po domě, byla jsem z něho nadšená. Dneska už víme, že to byla báječná volba.
Já mám TP 11/12, kočárek mi v kočárkárně doporučili objednat 2 měsíce předem. Tzn. budu řešit září/říjen, skoro na všech prodejnách mi nabídli, že si jej tam můžeme nechat až do porodu, čehož využijeme, máme 2+1 bez balkonu, tak pro něj pak manžel skočí....