Kdo máte Baby design lupo, lupo comfort?

dagik
26. črc 2015

Kde je mohu prosim videt nazivo, zapadni cechy?jsem z plzne a nikde tady nejsou v praze tak jeden :-/, mate s nimi zkusenosti s temi 2015? Je trochu problem videt je nazivo

blecha94
26. črc 2015

Ahoj.

Mám Lupo Comfort 2014 a jsem zatím moc spokojená. Jezdím 5 měsíců, zatím jen korbička, ale bez jediného problému. Kočár je opravdu skladný, poměrně lehký, snadno se skládá i rozkládá, nikde nic nevrže, nepáře se, neodchlipuje... Strašně příjemně se mi s ním jezdí, projedu s ním všude. Cesty, lesní cesty, přes kořeny, po městě, obrubníky, díry, bez problému. Příjemně pruží, malá se ráda pohupuje, takže i to vidím jako plus. Celkově mu vážně nemůžu nic vytknout, jen pláštěnku jsem dokupovala univerzal, protože ta co byla ke kočárku byla poměrně k ničemu, nepřekryla celý kočárek a jak bych jí dávala na sporťák, to teda nevím. 😅 Zvažuju i přebalovací tašku, protože ta dodávaná je vážně malinká.

dagik
autor
27. črc 2015

Blecho 94 a neprijde ti ten soortak takovy forovy? Mne poslali spatnou barvu, tak jsem mela moznist videt konstrukci a uprimne ta pomuchlana latka a hodne plastu vsude ve sportaku :-/ - nebyla tam zadna vlozka mekka, po stranach sezeni plastovy jakoby madla na ktery se na suche zipy, ktere byly jeste priserne kratke nasazoval nanoznik- skoro tam nesel ani dat, to se priznam me dost zjlamalo. Vsude jinde to vidim na patenty , vynekcena sedacka, nikde nejak moc nekoukaji plasty. Chtela jsem lupika prave proto, ze si vsichni oochvaluji jizdni vlastnosti, ale ted nevim protoze provedenim mw sportak docela zklamal :-/. I ostatni co se mnou na nej koukali :-/

jeen
27. črc 2015

Ahoj, mám BD Lupo 2013 a zatím po 10 měsících spokojenost. Už jezdím se sporťákem a polstrování mi nepříjde špatné. Souhlasím s Blecha 94, že obě pláštěnky jsou na nic, hlavně ta na sporťák. Jinak naprosto bez problémů a znovu bych si vybrala ten samý.

monijonak
17. zář 2015

Já mám Lupo comfort 2015 barva č.01. Všude píšou barva sv. modrá, ale na krabici bylo ocelová což odpovídá. Přiložená fotka velmi odpovídá reálné barvě.

petzy
17. zář 2015

Ahojky, já mám Lupo 2013 a nedám na něj dopustit, teď čekám druhé a už se těším až s nim zase vyjedu. Jinak v Praze jsou na živo v dětském ráji na Vysočanské, mají i pobočku v Liberci

petzy
17. zář 2015

@blecha94 souhlas s těma pláštěnka, taky jsem koupila univerzal a super. Přebalovací tašku už mám taky jinou, koupila jsem z DM drogerie je super

kasparek_baby
Odpověď byla odstraněná
Zobraz