Kde je mohu prosim videt nazivo, zapadni cechy?jsem z plzne a nikde tady nejsou v praze tak jeden :-/, mate s nimi zkusenosti s temi 2015? Je trochu problem videt je nazivo
Blecho 94 a neprijde ti ten soortak takovy forovy? Mne poslali spatnou barvu, tak jsem mela moznist videt konstrukci a uprimne ta pomuchlana latka a hodne plastu vsude ve sportaku :-/ - nebyla tam zadna vlozka mekka, po stranach sezeni plastovy jakoby madla na ktery se na suche zipy, ktere byly jeste priserne kratke nasazoval nanoznik- skoro tam nesel ani dat, to se priznam me dost zjlamalo. Vsude jinde to vidim na patenty , vynekcena sedacka, nikde nejak moc nekoukaji plasty. Chtela jsem lupika prave proto, ze si vsichni oochvaluji jizdni vlastnosti, ale ted nevim protoze provedenim mw sportak docela zklamal :-/. I ostatni co se mnou na nej koukali :-/
Ahoj, mám BD Lupo 2013 a zatím po 10 měsících spokojenost. Už jezdím se sporťákem a polstrování mi nepříjde špatné. Souhlasím s Blecha 94, že obě pláštěnky jsou na nic, hlavně ta na sporťák. Jinak naprosto bez problémů a znovu bych si vybrala ten samý.
Ahojky, já mám Lupo 2013 a nedám na něj dopustit, teď čekám druhé a už se těším až s nim zase vyjedu. Jinak v Praze jsou na živo v dětském ráji na Vysočanské, mají i pobočku v Liberci
Ahoj.
Mám Lupo Comfort 2014 a jsem zatím moc spokojená. Jezdím 5 měsíců, zatím jen korbička, ale bez jediného problému. Kočár je opravdu skladný, poměrně lehký, snadno se skládá i rozkládá, nikde nic nevrže, nepáře se, neodchlipuje... Strašně příjemně se mi s ním jezdí, projedu s ním všude. Cesty, lesní cesty, přes kořeny, po městě, obrubníky, díry, bez problému. Příjemně pruží, malá se ráda pohupuje, takže i to vidím jako plus. Celkově mu vážně nemůžu nic vytknout, jen pláštěnku jsem dokupovala univerzal, protože ta co byla ke kočárku byla poměrně k ničemu, nepřekryla celý kočárek a jak bych jí dávala na sporťák, to teda nevím. 😅 Zvažuju i přebalovací tašku, protože ta dodávaná je vážně malinká.