Chtěla bych kombinovaný kočárek do terénu s velkou korbou i sportovní nástavbu. Aby vydržel 2 děti. Chtěla bych Dobrý kamenný obchod na vyzkoušení kočárku. Velmi děkuji za pomoc.
Děkuji. Já zatím byla v Hapu ve Dvoře Králové.
Tak to neznam to uz je pro me daleko 🙂
V Opatovicích v areálu Vesny. Tam jsme kupovali my.
Do Opatovic se chci jet také podávat, doufám že pořídím.
není to úplně Královehradecký kraj, ale v Chrudimi vím že je velký obchod s kočárky...
A nevíte jak se jmenuje?
teda je to trochu mimo ale Daniela v Kolíně super 🙂 perfektní přístup super výběr, mají i stránky.
@lenousek10 Ahoj, v Hapu ve Dvoře jsme ho kupovali my. Je to teda už rok a čtvrt, tak nevím, jak to tam je teď, ale tenkrát jsme byli nadšeni, jaký mají obrovský výběr, byli jsme nejdřív v Opatovicích nad Labem, tam nás to děsně zklamalo, jak přístup, tak výběr. V tom Hapu se nám pefektně věnovali a protože to bylo někdy v říjnu nebo v listopadu, upozorňovali nás, že po Novém roce se budou zvedat ceny. (Původně jsem to tam šla jen omrknout s tím, že koupíme až po Vánocích). Taky nás upozornili, že mají od každého kočárku jeden kus a další už kupovat nebudou, zase až někdy příští rok (určitě ne v lednu). No tak jsme se unáhlili a rovnou zaplatili zálohu - když mají jediný, co kdyby ho prodali?! S kočárkem jsme spokojeni, ale doma jsme zjistili, že místo za 16000 a něco (naše nákupní cena), se dá na internetových obchodech sehnat od 10500 Kč s dopravou zdarma. Takže za mě - Hapu - na podívání, omrknutí a výběr super, ale kdybych to věděla, jak to je cenami, jen bych omrkla a pak objednala přes internet.
My kupovali v baby centru v Pardubicích a max spokojenost.
@lenousek10 jestli to mělo být na mě tak Kočárky NEC🙂
Babiez v Hk u velkeho tesca, John Nell ale to nevim jak popsat adresu najdete na netu detske-kocarky.eu, pak v Opatovicich v arealu vesny maji velky vyber polskych kocarku a jeste jsem byla v Baby centru v Pardubicich tam je to super.