Kde sehnat podvozek Gesslein?

brezen2016
10. dub 2016

Ahoj holky, rada bych se zeptala, zda nekdo nemate zkusenost nebo nevite, zda a kde je mozne sehnat novy podvozek od Gessleinu (F4, 6 nebo 10, popr. S4). Mame starsi podvozek a rada bych ho vymenila za novy. Nikde jsem ale nenašla, ze by prodavali jen podvozek, pouze s taskou nebo sportovni nastavbou jako celek. Diky za jakekoliv tipy 😉

gabinka27
10. dub 2016

Omlouvam se, ze neodpovim primo na vas dotaz, Le prave se ted rozhoduji mezi kocarkem britax go next a gesslein F4 air, ktery jsem vcera videla poprve a ten sportak mi prisel skvely. Hlavne do uplneho lehu a obrovska striska s vetranim i okynkem. Jak jste prosim s touto znackou celkove spokojena? Ja jeste vaham jestli poridit korbicku nebo vloznou tasku, ale vice se mi to libi s korbickou.

petrusevas
29. dub 2016

Taky shaníme podvozek, protože ten náš se nám rozpadl!!! A u popelnice jsem loni viděla taky gesslein s rozlomenym podvozkem. Takže já bych si ho už znovu nepořídila. Je to tak drahý a stejně se to rozpadne.

brezen2016
autor
30. dub 2016

@gabinka27 omlouvam se, ze pisu az ted. S gesslwibem jsem moc spokojena. Jedine co mi asi vadi je hur dostupný kosik dole ale jinak nam vyhovuje. Jo jen je jeste taky dost velky pri slozeni, takze vetsi auto vyhodou 😉. My mame vloznou tasku ale hlavně proto, že bydlime v bytovce bez vytahu a vyhovuje naprosto. Taktw za me muzu doporucit. Jinak obecně myslim, ze kazdy kocarek ma proste neco, idealni jsem nenasla 😉 Ale kdyby byl gesslein pri slozeni menší, tak by to byl on 😊

marcah
12. pro 2018

ma nekdo na prodej podvozek na gesslein F3. ten nas se rozpad... 😠