Dobrý den, sháním někoho kdo umí šít na zakázku potahy na kocarek, už jsem našla dvě paní ale ani jedna nemá to co bych chtěla ušít. Chtěla bych vzor s mickey mousem na kocarek stokke xplory. Kdyby někdo věděl, prosím napište mi. Děkuju moc.
Jee děkuji moc za info, nemůžu totiž nikoho sehnat. Tak snad budu mít štěstí ;)
Tak paní Mirku jsem na fb nenašla nevím jestli se třeba nejmenuje jinak.
Já jsem na paní Mirku Tůmovou narazila přes skupinu JOOLZ manie, kde jsou na ní příspěvky a dobré recenze. Paní je na fb jako Mirka Tůmová a má tam jen jeden příspěvek z roku 2015, ale normálně komunikuje přes chat, profilovou fotku nemá žádnou a je z Hradce Králové. Ráda bych Vám nějak víc pomohla, ale nevím jak 🙂 .
Dobře zkusila jsem ji napsat tak uvidíme. 🙂 díky
Zkuste kontaktovat na facebooku paní Mirku Tůmovou, ta šije na zakázku různé potahy a má velký výběr látek (ze stránek www.latky-tinka.cz a www.látkotéka.cz), Mám sice Joolz Hub, ale taky momentálně vybírám látku na potah a nemůžu se z toho velkého výběru rozhodnout 🙂 . Ještě koukám na facebooku na stránky Baby design KaNa, taky má paní velký výběr látek a šije na různé kočárky (www.mojelatky.cz). Také jsem narazila na zajímavé stránky www.lindacube.cz. Tam se mi líbí hodně látek a dělají i nepadací deky apod. Tak snad někde najdete to co hledáte 😉😎.