Zdravím maminky i budoucí maminky,
nesetkala jste se některá s tímto kočárkem ať už v obchodě nebo na eshopu?
Moc se mi líbí, jen nemůžu nikde najít kde bych si ji koupila ☹
jéé, rozhodovali jsme se mezi ním a inglesinu sofiou, nakonec máme inglesinu, tu sme sehnali v olomouci v obchodě, nechtelo se nám na jižní moravu pro navington, máme ale jen hlubokou korbu, sporták budem kupiovat jiný
@pav_la Mě se líbil podle parametrů, a právě jsem no hledala někde v obchodě. Potřebujeme něco do menšího terénu a on vypadal dobře ☹
@xenie131 a jak jste s ní spokojená?
@janinaklinku jj. Sem moc spokojena. Bydli na vesnici. Jezdime po polnich cestach a super. Hodne sem nad tim badala a narazila na sikovnou poradkyni a ta mi vyber mezi temi kocarky schvalila. Bud ten nebo ten. Jak rikam vyhrala blizkost. Ale mozna bych cestu objetovala priste. Libi se mi navington o trochu vic. Ale na toho zhruba pul roku. Za chvilu uz zase budu premyslet na terenim sportakem
@janinaklinku kouknete sem. Tady s tim obchodem sem komunikovala. Pani mi opravdu moc pomohla. Jeste tam maji Jedo kocarky ale ry maji predni kolecka mensi a otocny a to sem nechtela
@janinaklinku jeste odkaz. Hihi www.kocarkybrod.cz
@janinaklinku Pokud myslíte Navington corvet, tak ten jsem měla (a ještě mám uložený). Kupovali jsme ho v roce 2015. Kočárek s hlubokou korbou se mi dost špatně ovládal, se sporťákem to bylo pak lepší, ale celkově jsem dost litovala, že jsme ho pořídili. Nyní bych vybrala určitě jiný.