Holky jdu do k vám pro radu. Chtěla bych pořídit jen hluboký kočárek s možnosti připojení autosedačky ale všude naražím jen na trojkombinace. Líbí se mi větší kočárky typu riko nano ale sporťaky mají otřesné a taky moc nevěřím PL. Pořizovala jste některá jen hluboký kočárek a kde? Za vaše recenze, fotky a rady budu moc ráda!!
A do podvozku dorjjan se dá dosadit vajíčko?
Koupila jsem hluboky kocar Inglesina - maximalni spokojenost ! a k tomu jsem prikoupila vajíčko z druhé ruky, pasuje do podvozku bez jakychkoli adapteru, takze kdyz nekam jedeme, bereme jen podvozek ;)
Kdo má hlubokou Inglesinu ( mám pocit, že je to Sofia ), tak si jí chválí. Máme Inglesina Magnum a také jsem spokojená, ale kupovala jsem tam vložnou tašku. Hluboká korba by byla lepší, obzvlášť pro podzimní miminko.
Teď jsme ještě kupovali golfky Inglesina Zippy - jsou od 6 měsíců a taky spokojenost 🙂.
Zkus mrknout na Teutonia, ty ti prodají co budeš chtít, třeba jen podvozek🙂, takže si to můžeš poskladat sama. Klasický kočárek mají elegance.
Mam klasicky hlboky kocik Inglesina Sofia a MILUJEM HO NAJVIAC. Je odpruzeny, prejde cokolvek, maly tam bol do 8 mesiacov a nasledne ho mame dodnes na terase a spi tam poobedny spanok, ked je pekne a vojde tam a este ma aj rezervu a to ma uz 10,5 mesiaca. Uz sa tesim az v nom budem vozit dlasie deti. Autosedacku mame zatial vajicko, maly este nema 9 kil a ci sa da nastoknut na kocik som nezistovala, lebo ja som zasadne proti vozeniu deti v autosedacke, ale viem, ze inglesina mala autokit, teda ja ho mam aj doma a vanicka sa da pouzit ako lezacia autosedacka...do cca 6 mesiacov. Maleho sme tak viezli z porodnice a ked bol uplne mimino, ze cestu v aute spal.
Tak co jsem teď projížděly vaše typy (mooooc děkuju) nejvíce me zatím asi zaujal ten dorjan jen na něho všude natrefuji v trojkombinaci 😖
Ahoj, já mám Cam Linea Sport, prodává se jen hluboký houpací, zatím tedy ještě prcek není na světě, ale věřím že s ním budu spokojená.
@spojka2 já si myslím, že pokud zajdete na prodejnu kočárků, tak vám určitě od Dorjanu prodají i jen hluboký - teda alespoň já jsem to tak viděla u nás, když jsme kupovali kočárek - měli tam vystavené i Dorjany jako samotný jen hluboký.... ale jen vás upozorním, Dorjan je opravdu těžký. Řeším na potenciální druhé stejný problém (chci jen hluboký s co největší korbou - sporťák máme suprový zvlášť) a bydlíme na kopci tzn. 2x denně šlapat náš krpál, takže čím lehčí kočár tím líp. Náš kopec jsem šlapala s Dorjanem od kamarádky (její malý měl tehdy 7 měsíců) a můžu říct, že jsem u toho málem vyplivla duši🙂
abc design prodává taky všechny díly zvlášť (alespon u některých typů určitě), ale korbička není moc velká, na nacvaknutí vajíčka se dají přikoupit adaptéry (využíváme vpodstatě jen na nákupy). Každopádně kočárek je lehoučký.
@jipe připadá mi to strašně neosobní a nelíbí se mi, že takové malé miminko, které by mělo být v náručí u maminky, tak je odloženo "v koši". Není neobvyklé vidět, když maminka či rodiče sedí u stolu (třeba v kavárně apod) a děťátko je na zemi ve vajíčku. Navíc miminko váží tři, čtyři, pět kilo, kdežto sedačka je těžká jako prase 😅
Ale to je prostě můj osobní názor.
A koracek Jedo? Dá se taky kombinovat. Zkušenosti?
Já nakonec pořídila Bébécar Stylo tady na bazaru, jen hluboký. Je hezký a houpací a má velká kola, která ale jdou trochu natáčet 🙂 Jak se s ním bude jezdit v praxi ale ještě čekám. Vajíčko na něj pasuje jen to jejich. Zvažovala jsem i českou značku Patron, tam taky člověk může koupit každý díl zvlášť.
@zarecna ahoj mohla bych poprosit vice info o inglesina sofia rozmery jaky mas model,jestli i jejich autosedacku a dalsi prislusenstvi. Budeme mit zimni miminko a tento kocarek se nam velmi libi. Dekuji moc.🙂
@hojda jako jo, dát ho na podvozek a někam jet rychle něco vyřídit, to se mi zdá ok. Ale my jsme tohle nevyužívali. Navíc jsem s malým autem jezdila minimálně, do města jsem jela vždy busem s kočárem. Mi se ale nelíbí to, jak je to dítě ve vajíčku nošeno (jak taška) nebo stojí někde "odložené" na zemi. Podvozek je ok.
@bonulinka Mohu se zeptat, kde jste koupili Inglesina Magnum? Na internetu jsem našla jen doprodej červeného kočárku, tak jsem si říkala, jestli je nepřestali vyrábět. Děkuji
já jsem měla jen hluboký kočárek od značky Dorjan. Je to sice polské, ale byla jsem moc spokojená. Nebylo k tomu ani vajíčko ani sporťák. Trojkombinaci jsem dokoupila zvlášť z druhé ruky, ale používala jsem z toho jen vajíčko a sportovní verzi až od 11. měsíce. Jinak jsem pořád vozila v hluboké.