Maminky, které máte kočárek Casualplay S4, je potřeba pořizovat podložku ( vnitřní vložku)? Je to k něčemu? Díky za radu 🙂
Jsou různé typy třeba od Emitexu univezrální na několik druhů kočárků, do sporťáku jsme ji využili, ochrání od největšího ušpinění.
ahoj holky já jsem v zimě dávala pod malou deku a na jaro a léto jsem si nechala ušít podložku na mimibazaru u jedné paní, dělá podložky na všechny typy kočárků takže originál určitě nemusíte mít 🙂. ceny taky nejsou nejhorší tak tam zkuste mrknout a uvidíte jestli se vám bude něco líbit. určitě jsou podložky dobré proti zašpinění celého kočárku a jsou pohodlnější jak ten "polstruňk" 🙂 🙂 🙂 jak píše apollo11
Prosím jaké má ID ta paní z MMB? Také přemýšlím co dát do kočáru 😉
Ahoj, aj já nechávala ušít na MMB - můžeš si tam vybrat z jaké chceš látky, dělají se i oboustranný, takže můžeš měnit a tím oživovat kočárek. A napíšeš jaký typ kočárku máš a ona na většinu umí ušít. Podle mě super věcička za super cenu, a fakt praktická. V létě se ti malé nebude tak potit na samotným potahu kočárku, a když se spotí, tak vložku jednoduše vypereš, v zimě to víc zahřeje a taky to krásně oživí a zútulní kočárek, ochrání před zašpiněním kočárku. Takže za mě jednoznačně ANO 🙂
Btw. měli jsme i tu od Emitexu, ale nebyla jsem tak spokojená jak s těmi ušitými, nemají takový výběr barev, vzory žádný.
Také bych poprosila třeba o nick té paní z MMB, děkuji
Také bych prosila nick té paní - moc díky!
Holky, skvele veci do kocarku sije Monika Neubrt, prezdivka Nojba.
No mě by to taky zajímalo, i na jiné kočárky, konkrétně Jané slalom.. musí být originální podložka, nebo pasuje i jiná? Na léto je to asi pohodlnější než ten "polstruňk"..