Máme sporťák Peg Perego a nevím, zda je nutná podložka. Ten kočárek vevnitř se mi zdá dost tvrdý, ale zase si říkám, jestli není zbytečnost dokupovat ještě podložku? Jak to máte vy?
Dela to sportak mekci a pokud ho dite uspini,tak se vynda jen vlozka. Nemusi se sundavat cely potah kocarku. Taky je to o designu. Proste to kocarek rozzari,ty si preci taky vybiras doplnky k obleceni ne? :D a pokud se vybere dobry material tak podlozka muze zabranit poceni nebo naopak zahrat 🙂
Nutná není. Nepořizovala jsem, za mě je to zbytečnost. Nepotřebuji kočárek podle poslední mody.
Nutná asi není, ale také máme kočárek, který je dle mě tvrdší a tak si myslim, že s vložkou příjemnější, hlavně praktické, že se tolik nezašpiní kočárek, stačí vyndat vložku a vyprat ji a nemusí se prát celej kočárkovej potah či jej pracně čistit. Také to může barevně doladit. Nemusí se kupovat nejdražší, na MMB jsou paní, které šijí a dají se sehnat už od 250-300,- kč
Kupovala jsem podložku na nejbaby a spokojenost, je mekucka a když se uspini tak vyndas a vyperes, přišla me jedna na 165 kc
nutné to není, ale příjemnější pro tebe i pro dítě rozhodně ano! 😉
Úplně souhlasím s těmi, kteří napsali, že nutná není. Pokud pomineme módu a možnost barevně si kočárek přizpůsobit např. ročnímu období, barvě oblečení nebo účelu procházky, vidím hlavně tyto výhody:
- sporťák bude příjemnější pro miminko
- nebudete muset sundávat celý potah a prát jej, pokud se ušpiní - ušetříte si práci!
- podložku můžete na procházce z kočárku vytáhnout a použít i k jinému účelu - jako podložku na přebalení nebo sedák např. na lavičku na pískovišti (i pro maminku 🙂).
Kup ji, opravdu je to pak příjemnější posezení než bez ní. Na tvrdé židli taky dokážeme sedět, ale s polštářem je to lepší 😉 Taky někdy ochrání potah kočárku od znečištění.