Je nutná podložka do sporťáku?

smallinka
24. dub 2015

Máme sporťák Peg Perego a nevím, zda je nutná podložka. Ten kočárek vevnitř se mi zdá dost tvrdý, ale zase si říkám, jestli není zbytečnost dokupovat ještě podložku? Jak to máte vy?

frantiska85
24. dub 2015

Kup ji, opravdu je to pak příjemnější posezení než bez ní. Na tvrdé židli taky dokážeme sedět, ale s polštářem je to lepší 😉 Taky někdy ochrání potah kočárku od znečištění.

eliskaxox
24. dub 2015

Dela to sportak mekci a pokud ho dite uspini,tak se vynda jen vlozka. Nemusi se sundavat cely potah kocarku. Taky je to o designu. Proste to kocarek rozzari,ty si preci taky vybiras doplnky k obleceni ne? :D a pokud se vybere dobry material tak podlozka muze zabranit poceni nebo naopak zahrat 🙂

betelgeuzz
24. dub 2015

Nutná není. Nepořizovala jsem, za mě je to zbytečnost. Nepotřebuji kočárek podle poslední mody.

pavcza
24. dub 2015

Nutná asi není, ale také máme kočárek, který je dle mě tvrdší a tak si myslim, že s vložkou příjemnější, hlavně praktické, že se tolik nezašpiní kočárek, stačí vyndat vložku a vyprat ji a nemusí se prát celej kočárkovej potah či jej pracně čistit. Také to může barevně doladit. Nemusí se kupovat nejdražší, na MMB jsou paní, které šijí a dají se sehnat už od 250-300,- kč

paracka
24. dub 2015

Kupovala jsem podložku na nejbaby a spokojenost, je mekucka a když se uspini tak vyndas a vyperes, přišla me jedna na 165 kc

blahova_andrea
24. dub 2015

nutné to není, ale příjemnější pro tebe i pro dítě rozhodně ano! 😉

naturbabyshop
24. dub 2015

Úplně souhlasím s těmi, kteří napsali, že nutná není. Pokud pomineme módu a možnost barevně si kočárek přizpůsobit např. ročnímu období, barvě oblečení nebo účelu procházky, vidím hlavně tyto výhody:
- sporťák bude příjemnější pro miminko
- nebudete muset sundávat celý potah a prát jej, pokud se ušpiní - ušetříte si práci!
- podložku můžete na procházce z kočárku vytáhnout a použít i k jinému účelu - jako podložku na přebalení nebo sedák např. na lavičku na pískovišti (i pro maminku 🙂).