Je lepší kočárek s 3 nebo 4 koly?

27. srp 2024

Zdravím a manželem čekáme první dítě a nevíme jaký vybrat kočárek.. jsme z města ale za barákem máme pole.. jaké máte zkušenosti je lepší kočár s 3 nebo 4 koly?

sigyn
27. srp 2024

Nenapadá mě jediná výhoda tří koleček.

hennrietta
27. srp 2024

Pokud plánujete do terénu, tak já jsem moc spokojená s TFK. Mám starší model adventure a projel zatím vše, co jsme potřebovali.
Nevím, jestli to mají i čtyřkolky, ale několikrát jsem ocenila brzdu na madle.

lenerka1
27. srp 2024

Mě připadají tříkolky nestabilní, máme velká 4 kola a projedu vše, tříkolkou jsem málem vysypala neteř při každé nerovnosti. Možná je to o cviku (její maminka si tříkolku chválí), asi bych se domluvila s kamarádkama, co mají děti, na procházce a vyzkoušela, jak se ten daný typ v terénu řídí zrovna mě.

pampeliska1313
27. srp 2024

Máme Mountain Buggy. Tři kola. Zvládne les, ohromný šutry, prostě nezklamal ani jednou. Jediný co - širokej. Ale jezdí krásně (a to je můj syn třetí dítě co v něm jezdí).. nevim jak jiný tříkolky. Ale kdybych mohla, vozím v něm všechny svoje budoucí děti.:D a teda kdyz jdeme třeba do tramvaje, musím nejdřív zacouvat a tím si srovnat přední kolo. Ale nikdy se nepreklopil, nic. Čtyři kola jsme měli taky, to byl ale jinej kočár (už nevim ani značku) a taky to šlo, oproti tomu co máme tedka mi ale řízení přišlo takový těžký, ale spis to bude tipem kočáru.

veru181
27. srp 2024

Máme 3 kola, když se přední zaaretuje, jede terénem krásně.

lauriak
27. srp 2024

My sme mali do terenu thule urban glide 3 kolesovy a super ☺️

mourovatakocka
27. srp 2024

Jé, úplně jsi mi připomněla, jak jsem kdysi dávno hrozně chtěla tříkolečkový kočárek. Naštěstí jsem si ho vyzkoušela na nějakém veletrhu a zakoupila tady na MK čtyřkolovou trojkombinaci po dvou dětech 😜 Obecně nedám dopustit na bazarovky - pokud by měl nějaké mouchy, tak už byly objeveny 🤭

me_druhe_ja
27. srp 2024

Záleží na tom, jakej kočárek. Thule nebo TFK jsou TOP. Nechápu, že tohle někdo může považovat za nestabilní. 😀

lenerka1
27. srp 2024

@me_druhe_ja Já právě byla schopna vysypat mimčo z Thule 🙃

merope
28. srp 2024

Jediný problém, co jsem měla s třemi kolečky, byly jezdící schody směrem nahoru v metru. Sestra tyto problémy ale neměla. Skvěle manipulovatelný kočár, dokonalé. Že bych někdy vysypala? Jak? To už by se podobně dalo vysypat i s čtyřkolečka. Určitě to chce (bez ohledu na 4k nebo 3k mít brzdu na madle, bez toho je jakýkoli terén na houby).

kacka1994
28. srp 2024

Je to o zvyku 🙂 s trikolovym se mi jezdi lip, ale kdyz jedu na sikme plose (mysleno ze mam treba prave kolecko vys nez leve - jako jizda napric pres svah, nebo treba nakloneny chodnik - najezd do silnice) tak mi prisel stabilnejsi 4kolovy 🙂 Treba na tom chodniku je to celkem otrava, protoze jsem kvuli jednomu vetsimu najezdu nechtela aretovat kolecko, kocar mi tam sjizdel (to logicky bude i ctyrkolka) a jeste mirne prepadal (mysleno kdyz jsem mela jen jednu ruku a druhou jsem vedla starsiho sourozence). Kdybych mela finance, tak jdu do Thule 4 😍 ale neprojde mi to :D

hibou
28. srp 2024

Máme TFK mono 2 a je fakt skvelej, zvládnu s tím krasne město se všemi super chodníky a taky úplně skvele zvládá les, hory, atd...já ho kupovala hlavně kvůli velkému sportaku, kam se vejde roční dítě v zimní kombineze s zimním fusakem a není v tom kočárku jako sardinka....
Viděly ho u nás 2 moje kamarádky a obě si později TFK koupily taky 😂 nedivím se, šla bych do něj znova

novacek21
28. srp 2024

Do terénu jedině tříkolový s odpružením a ještě s nafukovacími koly, nic to nenahradí. Takže tfk, klidně i starší modely, baby Jogger summit x3 nebo Thule, ale to má oproti těm dvou menší sezení. Brzda na rukojeti nutností. Pokud kamkoliv jinam, tak je to jedno jestli 4 nebo 3 kola a nafukovací taky nutné být nemusí.

konidana
30. srp 2024

S trikololovym se bude kazdopadne hur tlacit narocnym terenem jako je louka/vyssi trava nebo bahno nebo hlubsi snih, protoze musi projet 3 stopy pro kola , zatimco 4 kolovy s velkymi koly za sebou musi projet jen 2 stopy. Ja jsem pro ctyrkolku. Chodila jsem hodne lesem, a jet 5km v bahne nebo po zasnezene louce bych se trikolkou fakt nechtela.