Ahoj maminy,
chci se zeptat, jestli mate nektera oranzovy kocarek - jdou na nej mouchy? Hrozne se mi libi oranzove golfky, ale vim jak jdou ty litaci potvurky na zlutou barvu. Co oranzova?
Jo? Jaky gel? I kdyz tyhle gofky asi praci nebudou.. Ale muzu ho vyuzit jinde.. Nesnasim ty malinkaty cerny musky, jednou kdyz sem na sobe v podvecer mela zluty triko, byla sem jima uplne osypana, az mi z toho naskocila husina, chci se toho vyvarovat..
ja mam kocar bilo cernej a golfky tyrkysovy a ani na jedno mi mouchy ani jiny hmyz nesel.... bala bych se jen zlute, te oranzove a mozna zelinkate..
to nevim jak se ten gel jmenuje, ale hned jak vyrazim na nakupy, tak na nej znova juknu a asi ho vemu. zuzankast. jesli kocarek neni praci tak to neva, kdyz praci pr. spravne naredis muzes ho pouzit i na hadriku a kocarek utres.
Diky, tak asi pujdu radsi do cerveneho 😔 Videla sem v kramu jen fialovy a ten je ve skutecnosti o dost vyraznejsi, nez v katalogu. Tak jestli bude ta oranzova taky tak svitit 😒 aby mala nebyla jak musi kralovna 😠
My máme žluté golfky a vyřešila jsem to že jsem nastříkala nezávadným sprejem proti muškám a klíšťatům. fungovalo. Loni jsme vozili synovce 😉 a postříkali jsme jen boudičku , né vnitřek. 😉
😀
jdou na vsechny vyrazne barvicky, ale tim bych se u golfek moc nestrachovala, ted jsem dokonce nekde zahledla praci gel na fixaci barev a impregnaci se slozkami na odpuzeni hmyzu asi do nej pujdu i kdyz mam tmavej kocarek, i tak jsme ho meli v lete obletovanej vcelkami a vosami