Jde autosedačka a sporťák Jané nasadit na podvozek Neo?

viivienn
12. pro 2016

Dobrý den asi už zde těchto témat bylo hodně,ale nemohu najít.
Jde prosím autosedačka a sporták Jane nasadit na podvozek Neo měl by jít ,ale nemohu přijít na to jak děkuji za každé info

eliskaxox
12. pro 2016

@viivienn Tak autosedacka 100% pokud je z roku 2007 a novejsi, sportovni sezeni, pujde asi jen z Jane Rider ale k tomu nevidim duvod. Sportak Nea je vetsi. Mela jsem doma oba

viivienn
autor
18. pro 2016

Děkuji🙂 Mám obě kombinace jak neo tak jane .Neo sporták je malý s pytlem se tam syn nevejde v 10m. Jane slalom jsem kupovala kvuli velikosti sportáku tam se sice vejde,ale brečí ,že na mne nevidí ☹ Tak jsem chtěla vyměnit podvozky a bohužel ☹
Už jsem z kočárku vyřízená☹

eliskaxox
18. pro 2016

@viivienn pokud chcete zustat verna znackam tak pro vas mam spatnou zpravu. Oba prodejte a kupte bud Jane Crosswalk - nejvetsi Jane s otocnou sedackou nebo Concord Wanderer- to je muj milacek. Hlavne je to nejvetsi sportak co znam a je otocny. Luxus do terenu, skladnejsi nez slalom a muj 2,5 lety tam ma mista porad dost 🙂

viivienn
autor
19. pro 2016

🙂 děkuji juknu na ně ted tu mám 12 kočáru a doma si už myslí ,že jsem cvok 🙂 ale 3 jsou golfače tak na ty teprve dojde 🙂 zamilovala jsem se do vue ,ale jsou taky uzoučké ☹
Prostě neumějí udělat kočar 🙂

eliskaxox
20. pro 2016

Ja mam za sebou 7 kocarku :D nejhorsi byl britax b motion 4 a quinny zapp x tra. A od zacatku je u nas stalice Wanderer a od leta golfky baby jogger city lite. Ty jsou fakt hodne dobry a to jsem puvodne chtela bugaboo bee3. Ten bj Lite je fakt hodne prostorny i na sirku i na delku a hlavne nehrka a nerachta,slozeny za 2 vteriny na krasnou placku

eliskaxox
20. pro 2016

Zkusim foto Lite

viivienn
autor
20. pro 2016

🙂 tak ten vypadá dobře a prostorně 🙂 quinny zapp mám také 🙂 testujeme jen doma malému se líbí na linu jezdí super puvodně jsem ho zamýšlela na dovču a koupila od pani za pár korun jako nový tak zatím syslím 🙂 vue jsem kupovala nové a ještě bez madla,které nemohu sehnat☹ Váš má krásný pultík 🙂 ještě se mi líbí gesslein a Koelstra Mambo Daily no prostě nemoc 🙂

eliskaxox
21. pro 2016

@viivienn Jj ja se na druhe chystam zkusit Bugaboo Buffalo ale dost holek uz me varovalo ze po wandererovi budu dost zklamana :D tak uvidime, pritel chce zas Wanderera, ten a tchyne se do toho kocarku uplne zamilovali. Jeste me teda laka Joolz. No jsem zvedava. Co se tyce golfek uz nehodlam experimentovat 😂😂 s tim Lite jsem max spokojena

eliskaxox
21. pro 2016

Tady je nas wanderer pri obyc prochazkach

eliskaxox
21. pro 2016

Jo a na te posledni fotce je synovi rok 🙂 ma tam 78cm a 10 kg 🙂

viivienn
autor
22. pro 2016

To je sluníčko a opravdu jak na pláži 🙂 no mi máme 11m 11kg a 82 tak snad se to už zastaví jinak příští rok chodí pěšky🙂
Joolz ten je moc hezký,ale zkušenost nemám

eliskaxox
22. pro 2016

@viivienn tak pred tydnem se ve wandererovi v pohode vyspal synovec, v plne zimni vybave a to ma 96cm a 14 kg. Memu synovi aktualne 90cm a 12 kg a 2,5r je konecne trochu akorat :D uz v nem nevypada jako rocni dite :D jinak wanderer ma 104cm x 38 cm takze fakt pohoda

eliskaxox
22. pro 2016

Tak jeste jsem nasla 5 lety synovec 112 cm- na spani to neni ale vesel se v pohode a nas mlady pred 14 dny 🙂