Jaký vybrat kočárek pro 18měsíční holčičku?

vanilysky
23. lis 2020

Ahoj, dcera měla v listopadu 18 mesicu a teď k Vánocům ji chci koupit první kocarek pro panenky. Vůbec ale nevím jaký zvolit. Někde jsem četla, že maminky jako první kocarek hodně doporučovaly golfky, ale já jsem si původně představovala klasiku nějaký hluboký, tak teď nevím. Jak je všechno zavřené, tak ani není možnost nikde vyzkoušet naživo. Jde mi hlavně o to, aby s tím jezdila a zvládla to utlacit, ale zas nechci aby to byl úplně ten nejlevnější šunt. Maminky prosim poraďte co se vám osvědčilo? Hluboká korbicka, golfky nebo třeba ten prouteny?

zelenaesmolda
24. lis 2020

@vanilysky asi bych ho nekupovala na Vanoce,stejne s nim v zime chodit venku nebude.

vanilysky
autor
24. lis 2020

@zelenaesmolda tak o to přece nejde. Může s ním bez problémů jezdit i doma 🙂

zelenaesmolda
24. lis 2020

@vanilysky
Muze,to je pravda

andrasce
24. lis 2020

Dcerce jsme koupili.mensi.pouze s hlubokou korbou,.nyní ji jsou 3,5roku a budeme kupovat k Vánocům už větší pro děti od 4let,.kde.je možnost změny hlubokého kočárku na sporťák,.dle chuti dítěte..

ninolleta
26. lis 2020

My jsme stejně staré dcerce kupovali nějaký na malvik.cz, má vloznou tašku a je i jako sporťák, důležité je, aby měl polohovatelnou rukojeť, pak s ní totiž poroste. Máme i golfky, s těmi jezdí po venku. Jinak ty klasické retro proutěné bych nekupovala, jsou šíleně těžké. Pak jsou proutěné novodobé, ty jsou lehké.