Maminky, mohli byste mi poradit jaký sportovní kočárek je nejvhodnější do terénu? žiju na vesnici a projíždím dost neschůdné cesty. Také potřebuji, aby se dal sklopit do úplného lehu a kdyby byl obousměrný také bych se nezlobila.Prosím poraďte🙂
Doporučuji Bebetto Nico. Splňuje všechno a je za pěknou cenu. Jsem z něj nadšená. Zvládne terén, malá je otočená ke mě a má skvělou stříšku. Podívejte se na You Tube
Teutonia Mistral P, případně mistral S
jak už bylo psáno výše - za mně také Hartan Topline X, máme ho a nemůžu si stěžovat 🙂
Já mohu doporučit Jané Slalom Pro. S tímto sporťákem jsme zvládli naprosto perfektně i Nízské Tatry a že jsme se tam s ním najezdili. Jinak prostornější sporťák co se týče místa pro dítě jsem neviděla.Hodně jsem se bála toho, že je jen tří kolový, ale do složitějšího terénu to byla obrovská výhoda.
tak za mě Hartan...splňuje vše, co žádáš (včetně po a protisměrné sedačky). Podvozek si můžeš vybrat, pro tyhle požadavky by byl asi nejlepší Topline X (všechny 4 kola stejně velké) nebo Topline S s otočnými předními a eventuelně přikoupit quad systém (výměnná přední kola, uděláš z toho tak to "X") .