Jaký sporťák do terénu?

weroniquel
4. zář 2014

Maminky, mohli byste mi poradit jaký sportovní kočárek je nejvhodnější do terénu? žiju na vesnici a projíždím dost neschůdné cesty. Také potřebuji, aby se dal sklopit do úplného lehu a kdyby byl obousměrný také bych se nezlobila.Prosím poraďte🙂

elana
4. zář 2014

tak za mě Hartan...splňuje vše, co žádáš (včetně po a protisměrné sedačky). Podvozek si můžeš vybrat, pro tyhle požadavky by byl asi nejlepší Topline X (všechny 4 kola stejně velké) nebo Topline S s otočnými předními a eventuelně přikoupit quad systém (výměnná přední kola, uděláš z toho tak to "X") .

tera252
6. zář 2014

Doporučuji Bebetto Nico. Splňuje všechno a je za pěknou cenu. Jsem z něj nadšená. Zvládne terén, malá je otočená ke mě a má skvělou stříšku. Podívejte se na You Tube

ev.ka
6. zář 2014

Teutonia Mistral P, případně mistral S

lucca13
6. zář 2014

jak už bylo psáno výše - za mně také Hartan Topline X, máme ho a nemůžu si stěžovat 🙂

monalis
7. zář 2014

Já mohu doporučit Jané Slalom Pro. S tímto sporťákem jsme zvládli naprosto perfektně i Nízské Tatry a že jsme se tam s ním najezdili. Jinak prostornější sporťák co se týče místa pro dítě jsem neviděla.Hodně jsem se bála toho, že je jen tří kolový, ale do složitějšího terénu to byla obrovská výhoda.