Dobrý den, maminky, vybíráme sportovní kočárek pro naší holčičku, které je nyní 7 měsíců.
Máme cenový limit max. 4.500 Kč. Raději bych dala přednost novému kočárku, než před nákupem bazarového. Hluboký kočárek jsme měli z druhé ruky a ráda bych si někdy dopřála i nový kočárek 🙂
Mám pár podmínek, které musí kočárek splňovat:
Spojená rukojeť
Přehazovací rukojeť - není úplně podmínka, ale byla bych za ní ráda
Možnost polohování do úplného lehu
Dostatečně zastiňující stříška
Kolečka veliká tak, abychom v zimě mohli pohodlně projet i sněhem
Měla jsem vybraný kočárek Pierre Cardin Coster (viz foto), ale bohužel se přestal vyrábět a v obchodech jsou už poslední doprodeje a většinou barev, ze kterých nejsem úplně odvázaná. Pokud jiný neseženeme, tak sáhnu po něm, ale ráda bych se ještě po nějakých mrkla a rozhodla.
Děkuji za vaše rady a tipy!
Jj, Zopa fusion máme už 3 roky, jezdíme s druhým dítkem a dobrý. Ke kočárku máme slunečník 😉. Kolečka super, akorát 2 negativa: když dítě leží, je těžko dostupný košík a ty pacičky na polohování nožiček nejsou moc bytelné. Nicméně my jsme nepolohovali, nechali jsme zvednuté.
Jestli můžu poradit, nekupuj značku piere cardin, největší zmetek který jsem zažila, měli jsme sporťák a po půlroce ježdění byl na odpis. my měli baby desing walker s velkými koly a vydržel mi na dvě děti 🙂 a cena okolo 3tis. a teď máme zopa fusion ale golfové hole a velká spokojenost 🙂
Také máme sporťák Zopa Fusion a naprostá spokojenost! 🙂 A také jsem ho viděla v této barevné kombinaci vínová-černá a vypadá naprosto bezvadně. Jelikož máme kluka, tak jsme pořídili tu zeleno-černou variantu, ale mít holčičku, tak jdu do té vínové 😉
Tak skoro úplně stejný, jako vámi vybraný je Zopa Fusion, jen nemá přehazovací rukojeť. A je i v této kráásné tmavě červené barvě. Teď na jaře jsme ho pořizovali a jsem docela spokojená, malá tam má dost místa a vejde se tam v pohodě i v zimě s fusakem. Jen ta stříška až tak nestíní, je třeba dokoupit clonu nebo slunečník, ale to mají stejné asi všechny sporťáky v této cenové kategorii 😒