dorjan ale určitě není lehký...sporťák je pak hodně těžký, ale je velký
Samui..Brio go je krásnej, jen si myslím, že není do terénu....na terén jsou velká nafuk kola při 4 kolce s natáčecí nápravou (abys nemusela při sebemenší změně směru jízdy nadzvedávat), nebo trojkolka, ale určo bych koukala na kola a velikost, X lander , Peg perego, Quinny speedy....čím menší kolo tím více musíš vynaložit svou sílu abys něčím projela (zamrzlý sníh, bláto na poli v lese....)Mě třeba fascinují kočárky, kde přední kola jsou mikro a zadní makro....to v terénu absolutně nemá šanci uspět.....
Každý si ale stejně vybere kočík , který se mu líbí...já takhle měla 7 kočíků než jsem našla ten pravý co mi sedl do ruky a jede jako po másle v terénu i normálně.
Tak přeji hodně štěstí.....
my mame Dorjan Prestige, ma obri korbicku, je do terenu, ale lehky neni ani nahodou 😅 😅 , kamaradka ma Easywalker a ten je vyborny, lehoucky, velky a projede vsechno 🙂 🙂
Ahoj, my máme Izacco Z6, je pěkný, jednoduchý, snadno ovladatelný, né moc drahý! Jsem s ním spokojená 🙂
Easywalker qtro, velká korba, lehký kočárek, snadno ovladatelný, dobře se skládá, fakt super, jen co může být pro někoho mínus tak polohování na zipy u sporťáku 😉
Máme Teutonii Mistral 4kolový a jezdíme s tím normálně v terénu v parku, i pod Sněžkou jsem s ním v létě byli a v pohodě. Ale asi bude patřit spíš k těm těžším.
Taky o něm uvažuju. Slyšela jsem na něj jen chválu. 🙂
Ahoj,obnovuji diskuzi 🙂 nenici se ty zipy na Easywalkeru? a jste s nim celkove spokojene?
dekuji 🙂
Já po dlouhém vybírání vybrala Dorjan Danny Sport Prestige. Reference jsou z 99 % dobré a i 2 známé ho mají a chválí si ho. Je do terénu, velká korba, design hezký, cenová střední třída 🙂