Jaký koupit kočárek? Něco mezi golfkami a sporťákem

editkaromana
14. říj 2015

Zdravim, chtela bych koupit pro svou dcerku kocarek, ale porad si nevim rady pro ktery se rozhodnout melo by to byt neco mezi golfkami a sportakem at ma vetsi kola ale n zas velike a aby byl krasny hlavne :D rozhoduji se mezi britaxem a bebe beni izzy. Prosim napiste, ktery je podle vas lepsi a pokud znate jrste lepsi tak urcite napiste dekuji

swacinka
14. říj 2015

Já nemám zkušenost ani s jedním z tvého výběru, ale máme výbornou zkušenost se zn. Bumbleride, konkrétně Indie 4, tak mrkni. Je lehký, dobře ovladatelný, má nafukovací kola a syn v něm jezdí do teď, a to má v listopadu dva roky.

editkaromana
autor
14. říj 2015

Dekuji za tip, je hezky ale ten zas ma moc velke kola chtela byvh neco lehciho at se netaham s velikym kocarem az do tretiho patra :/

zuzicz
25. únor 2016

@swacinka Dobrý den, mohla bych se zeptat, jestli máte zkušenosti i s hlubokou korbičkou? Budeme mít letní miminko a potřebovala bych, aby zůstalo v hluboké korbičce co nejdéle. Jak jste prosím spokojená se stříškou u sporťáku, nepřijde vám krátká, když dítě ve sporťáku leží? Děkuji.

swacinka
25. únor 2016

@zuzicz Tak s tím bohužel neporadím, kupovali jsme kočárek až v 6 měsících syna jako sporťák, hlubokou jsme tedy nevyužili a teď čekáme druhé a hlubokou korbu asi taky nevyužiji, protože máme ještě hluboký houpací, který mi pro malé mimčo přijde lepší.

Stříška by při lehu mohla být delší, ale když je dítě v sedě, dá se stáhnout skoro až k madlu, takže třeba při dešti nebo sněžení super.

lenjii
25. únor 2016

Je tu skupinka kočárkomanie. Tam vám poradí. Je zbytečné zakládat další diskuzi na toto téma.
https://www.modrykonik.cz/group/2205/

bartovka83
25. únor 2016

Bebe beni izzy mám, jsem s ním moc spokojena. Je lehký, dobře se ovládá, kolečka tak akorát a každý mi ho chválil, že je hezký. Už ho budu dávat pryč, ale bude se mi s ním těžko loučit. Britax se mi taky líbil, ale ten typ co jsem chtěla se skládal opačně (jakoby potahem ven) což mě odradilo.

letosa
22. dub 2016

Muzu doporučit baby design mini. Skvěle ovladatelný, Spojené madlo, váha 7kg, velký koš a rozkládací střecha.

78marcela
22. dub 2016

Ja rozmyslela mezi britaxem a valco snap, pak jsem narazila jeste na monza street a vyhrala by to monza.

haslerka91
20. kvě 2016

Dobry den kupili ste si nakoniec ten kociar tiez mam onho zaujem len chcem vediet recenzie .dakujem

metallico_mondo
20. kvě 2016

@letosa taky máme, je super 🙂

katrinzochova
3. čer 2016

@letosa
@letosa
Dobrý den kde jste ho kupovala ja go nemohu nikde sehnat dekuji

letosa
3. čer 2016

@katrinzochova koupila jsem v detskyruzek. cz

lichtakova
3. čer 2016

Ja mam ted valco baby quad, ma nafukovaci vetsi kola, jestli chces neco vic "golfkovyho",tak bych koupila valco snap 4 ( a muzes ladit boudicky 😉)

katrinzochova
4. čer 2016

Jen teď u vsude nedostupný nikde k sehnání objednavala jsem na více stránkách a všude mi napsali ze ho nemají jen v šedé a tu nechci

eliskaxox
4. čer 2016

Ja mam ted Baby Jogger City Lite a jsem maximalne spokojena. Je lehky,skladani je genialni, nehrka, zvladne i travu a kostky a pritom nikde nic nehrka. A pritom je hodne prostorny, muj syn 86 cm a 11,5 kg ho bude mit tak do 4 let :D a navic je i krasny

katrinzochova
4. čer 2016

@letosa 😀az budete prodávat dejte vědět 🙂

mujet
4. čer 2016

Valco snap 4