Ahojte,chtěla bych si koupit golfáč, který by byl rychle skladný,lehký a menších rozměrů,idealní do města,ale příležitostně i do přírody😊 Prosím o nějaké tipy!Děkuji
Určitě Maclaren Techno XT!! 🙂 Je odpružený, polohovatelný do úplného lehu a složit jde jednou rukou. ;)
Pozor Valco s nafukovackama už bude mít tak 8 a víc kg. Já mám Baby jogger City Lite. Fakt super prostorný zároveň krásně skladny a to během dvou vteřin. Po roce ježdění nevyblednul a zvládá i cesty parky nebo trávou. Navíc je fakt pěkný 🙂 jo a váha 7kg
A idealne si kocar vyzkouset. My byli rozhodnuty pro jinej, ale byla kratka zadova operka, tak nakone to valco. 😕 je fakt, ze nekdo zase u valca kope do brzdy.
My máme právě baby joggra city elite a jsme hodně spokojení.Tak mrknu v obchode na ten city lite...
Ještě jsem včera narazila na netu na joie literax,vypada dobře.Má někdo zkušenosti?
Ja mam baby jogger city mini3 a jsem spokojena, ale na leto zustane z babci, chci taky poridit lite, zkousela jsem v obchode a je dokonaly. Navic v cene je plastenka, tacek pro dite i pro rodice
Valco snap 4. 6,2 kila, hodis si ho pres rameno a pohoda. 😉 dela se i s nafukovacimi koly.