Jaký kočárek vybrat?

babyver30
22. dub 2017

Holky, poraďte mi, jaký kočárek jste si pořídily? Hlavně potřebuju větší kola. A náhodou s kočarkem Camarello nemáte zkušenosti? Díky Verča

terezzza
22. dub 2017

Já rozhodla ♥ Vybrala jsem si kočárek, který se mi líbil dříve než jsme začali mimi plánovat. Tak snad mě nezklame a užiju si ježdění. 🙂

mku
22. dub 2017

My budete kupovat tento: http://www.britax.cz/kocarky/britax-affinity-2/... predni kolecka se daji vymenit za velka terenni, tahle mensi budou do mesta, nebo kdyz poletime k mori atd... letos bude mimi v hluboke korbe, od jara pak ve sportaku 🙂 muj manzel je velky "zkoumal", protoze budeme jezdit hodne po lesnich cestach a v realu jsme porovnavali docela dost kocarku. Tenhle z toho vysel jako jasna volba z pohledu funkcnosti, vahy i designu.

riakuk
22. dub 2017

@babyver30 Kolegyni jsem poradila právě camarelo - vybrala si malagu/sevillu a je spokojená. Mně se moc líbilo camarelo figaro, ale nakonec zvítězil jiný. Bydlíme na hranicích s Polskem, tak si můžeme i levněji nakoupit právě kočárky. Já jsem si vybrala - láska na první pohled - Riko Brano. Viděla jsem ho už několikrát, ale ecco a to má bíllou vaničku a konstrukci, což mne odradilo kvůli čištění. Líbí se mi celkově kočárky, kde je miminko kryté před větrem a sluníčkem a věřte, že mohu porovnávat, protože jsem první kočárek kupovala před sedmi lety. Také je Riko poměrně vysoké. Přeji Vám hodně štěstí při výběru.😉