Ahoj skupinko, nemám zkušenosti a ráda bych si poslechla jaký máte zkušenosti s kočárky pro dvojčata?děkuji
@dominge díky za odpověď.🙂
@valentyna4 my máme valco duo ultra a tam jsem ocenila hlavně, že jdou sportovní sedačky dát i čelem k rodiči, když byli menší (do toho 1,5 roku, pak už to bylo těžké a chtěli vidět). Nebo. Když spal jen jeden, tak druhého jsem otočila, aby jej neotravoval 🤣. Jinak do dveří 80 se také vleze v pohodě, dobře se sním jezdilo. Jen sedačky jsou trochu užší a třeba 3-leté dítě s fusakem bych tam asi už nenarvala. Má polohování nožek, dlouho stříšku, dobře se dá složit (i zvlášť podvozek a zvlášť dát sedačky, což jsem v plném kufru na dovolenou uvítali). Jen tedy jsem se nemohla dopátrat ofiko servisu, manžel tam něco urval (co nemělo na funkčnost naštěstí vliv) a z ofiko stránek valco mě odkázali na servis až na Slovensku, že v ČR není, tak jsem se na to vykašlala. Ale nevím jak teď.
@valentyna4 já mám easywalker duo a naprostá spokojenost. Vejdu se skoro všude, do všech 80kovych dveří a skvěle manipulovatelny 😉