Ženy jak jste řešily přepravu dětí 15 měsíců od sebe? Mám 9 měsíčního syna a další miminko čekám v červenci. Starý kočárek je k nepoužití, proto řeším koupi nového. Jenže teď nevím co je lepší. Koupit jen mono kočárek a staršího do nosítka nebo koupit sourozenecký? Pak je ale problém s autem, sice máme velký kufr, ale netuším, jestli by nám tam velký sourozenecký kočár vlezl. Ale taky musím počítat s možností, že mi v tom nosítku starší nebude chtít být. Jak jste tuto situaci řešily vy? Budu ráda za každou radu 🙂
Já mám na dvojčata easywalker duo - jde použít i jako sourozenecký a moc ho doporučuji. Do kufru Octavie se vejde s přehledem. Super sourozenecké kočárky jsou také od Joovy, ale je to až pro starší děti🙂
@martina995 Já to taky řeším - i když budou od sebe 2 roky. Ale říkám si, že asi buď ke staršímu kočárku koupím přídavné sedátko nebo budu mladší vázat na šátek a starší bude ve sporťáku než se pořádně rozchodí 🙂
Dobrý den, já se přidám já měla děti od sebe 22 měsíců, malého jsem na to připravovala že bude chodit pěšky, ale i tak jsem koupila stupátko ke kočárku dá se vždy sundat, takže nepřekáží, ale záleží jestli budete s kočárkem hodně ťapat tak bych potom řešila nějaký sourozenecký kočár. Když mi pak druhé dítko pěkně sedělo tak když byl starší unavený tak jsem šoupla 2 dítka do jednoho sporťáku jinak starší jezdil na stupátku a když jel někdo s námi tak měl každý svůj kočár 🙂
Já budu mít prťata 19 měsíců po sobě a plánuju, že nejmenší budu mít v nosítku (už jen kvůli té váze) a starší bude bud ve sportáku nebo už tapat. Sourozenecký určitě kupovat nebudu, nikam se s ním nedostanu.