Jaký kočárek koupit? Větší korbička, do města i terénu

vejjinka
27. bře 2017

Dobrý den,
prosím vás o radu 🙂 v srpnu se nám má narodit chlapeček a s přítelem vybíráme kočárek. Chceme větší korbičku, ať v zimě se do něj malý vleze i s fusakem, zároveň i dobrý sporťák, vhodný do města i terén. Pak i zda volit dvoj. či trojkombinaci. Cenově se chceme vlézt do 15000 Kč. Líbí se nám kočárek Adamex, ale četla jsem zde negativní recenze na sporťák. Děkuji všem za jakoukoliv odpověď a radu 🙂

jirinka1989
27. bře 2017

@vejjinka Ahoj, my jsme pořizovali super kočárek jané slalom pro - velice mi vyhovovala trojkolka, ale posléze jsem zjistila, že pro naše obří dítě je vcelku malý a přešli jsme na jeho konkurenta Peg Perégo GT3 - největším mínusem je převážení v autě protože zabere dost místa, ale to je daň za velkou plochu pro dítě....
Jinak je odpružený, má různé vychytávky, ale samozřejmě myslím, že dnes je hodně moderních kočárků pěknějších na pohled...

jirinka1989
27. bře 2017

I tak pokud se chytne trojkombinace kolem 4.000-8.000, tak je to hodně dobrá cena, a kočárek je téměř nezničitelný, a má obří nákupní koš, což je výhoda jako blázen (to mi pravda u jané slalomu také vadilo)

msimankova
28. bře 2017

@vejjinka Cam Cortina X3 - bazarovy se koupi ve skvelem stavu za dobrou cenu, velky kos, velka korba - jako hluboky jsem ho milovala. Pak ho prodej a na leto kup sportak nebo vetsi golfky, neco jako Valco. Sportaky od trojkombinaci jsou kompromis, tezke a velke. Ale pokud tvuj syn nebude obrik, vyuzijes i sportak Cortina, zacala jsem ho nenavidet od dcerky 10 kg 🙂 Do 9 kg se ale vesla do korby i s berankovym fusakem.

xjulinkax
28. bře 2017

@vejjinka My máme v plánu Bexa Ideal. Akorát ho nemáme možnost vidět naživo, takže budem zkoušet internet. Mám stejné požadavky jako ty 🙂. Druhý favorit je Adamex Barletta, ale taky mě odradily recenze na sporťák ☹

jirinka1989
1. dub 2017

@msimankova Cam Cortina má jen prostě strašně blbě řešený sporťák. ještě je fajn gesslein

msimankova
1. dub 2017

@jirinka1989 on ma hlavne pak uplne blbej pristup do kose, ale tim, ze to je trojkombinace, to asi jinak nejde, protoze vetsina kocarku ma tu sportovni sedacku hrozne vysoko, coz mne osobne zlobi, tady je o hodne niz. Tak Gesslein je super, ale zrovna vcera jsem koukala na jeden vedle mne v tramvaji - holcicka sedela v urovni hlavy moji dcerky a je take veliky - rozhodne ale doporucuju Gesslein oproti Adamexu, kvalita je jinde a s tim hlavne manipulace a vaha.

kejmyk
2. dub 2017

My máme Dorjan, dvojkombinaci. Vajíčko do auta jsme měli Maxicosi s adaptéry na podvozek. Kočárek je prostorný a jsem s ním moc spokojená, i když v autě zabere víc místa. V pohodě zvládl i dětskou trasu Praha-Prčice.

kabul
2. dub 2017

Ja muzu říct, že trojkombinace uz bych si na začátek nezvolila. A to přesně jak tu někdo psal-kvůli těžkému sportaku. Teď vím (až po vlastní zkusenosti), že kvalitní vajíčko maxicosy a velká hluboká kotva by byla ideální. Pak prodat korbu s konstrukci a za penízky koupit sportak dle potřeb. Sama jsem druhý kocar koupila válco a za nic bych ho nevymenila😊. Prostě jsem poznala po půl roce ježdění s korbou jaké mám požadavky na sportak. Jsem z města, ale hodně jezdíme na výlety v terénu. Takže jsme chteli lehký a lehce ovladatelný kočár. Ulozny prostor je dostačující-na větší dítko uz nepotřebuju tolik věcí s sebou. Další věc je že ho sama unesu do schodů i se synem😉. Přeji úspěšný výběr.

lolam10
2. dub 2017

My mame x-lander trojkombinaci a maximalni spokojenost.ma skvely kolecka a zvladnul i jizdu po poli☺a kolecka bych doporucovala rozhodne nafukovaci☺jo a valco je lehoucky ale jinak na nerovnostech je lepsi ten x-lander(overeno jizdou po sterku s kamaradkou☺)

jirinka1989
3. dub 2017

@msimankova no ono s nízkými sporťáky se pak člověk nedostane do nákupního košíku - to mi u Gessleinu vyhovuje 🙂