Ahoj holky, čekáme miminko 5. prosince a až teď začínám řešit kočárek. Moc se mi líbí od gessline, ale ty jsou cenově docela naročné :( Chtěla bych do 15000kč. Poradíte mi prosím jaký je dobrý? S kterým máte zkušenost.Nebo alespoň značka? Je jich moc a nějak si nemůžu vybrat. Chci převážně do města, ale abych projela i menším terénem když na to přijde. Děkuji moc!
Ahoj, mám Joie, nevím jak v ČR, ale v Irsku je stejně drahý jako ostatní. Už bych ho nikdy nekoupila. Takže moc neporadím co koupit, ale alespoň co ne.
@tereza1995 ahoj zalezi na tom co preferujete jestli pevna nebo otocna predni kolecka ci trojkolku a tak ... Ale do terenu se trochu primlouvam za pevny klasicky podvozek s vetsima kolama. Mam klasiku kocar Taco Acoustic pevna kola velka a musim rict ze spokojenost projedu fakt i horsim terenem krasne potichu jedzi a vypada i hezky. Je vyssi tak se s malou i dobre manipuluje. Mam ho ve dvojkombinaci. Cena byla 10tis.,ale jsme od polskych hranic a tu je to levnejsi.
Jane croswalk, ten asi bazarovy..za mene jsou Joie ty jsou moc hezke. Nebo Quinny speedy. Zalezi kde budete jezdit, mesto/ vesnice. Budete jezdit autem/ Mhd...kde budete parkovat? Budete ho tahat do patra,nebojen pristavite v garazi? Jste hodne vysoci vy a muz- tj velka pravdepodobnost velkeho ditete? Ja mam jane slalom a miluji ho, nemenila bych. Pro druheho jsem koupila Cam cortinu ale sel rychle z domu!