ahoj holky nastal ten čas vybrat kočárek...nejlépe do 7000 ..klidně i z bazaru...jde mi o vaše zkušenosti abych nekoupila "zajíce v pytli"😀
koukni na tako laret black...maji asi 10 barev🙂 ale vazi 16 kg...jinak me se pak libi znacka knorr co se portaku tyce...
Já za sebe doporučuji Seed pli Mg, Brio Go... určitě bys na bazárkách našla. =) Sama mám SEED a musím říct, že projedu terén i město, nemá nafukovací kola ani není odpružený, ale malýho pohoupu i tak. 😉 je lehoučký a korba je od narození do tří let. Už jezdíme ve sporťáku a jsme spokojení... OBA.. 🙂
Inglesina Magnum - nedám na něj dopustit, lehký, prostorný, velká kola, velký košík pod kočárem a hlavně!!! drndací!
rozhodně nedoporučuji teutonii. Jsou to předražené šunty
tak z bazaru mam ja od taka a jsem spokojena jen je tezky korba jeste jde ale sportak koupim novy....jinak doporucuju nafukovaci kola plastove na houby navic se nedaji u nekterych menit a do snehu taky nic moc...navic pak pokud budes chtit treba v lete na brusle tak zasadne trojkolku s naf. koly...jinak je dulezita velka korba coz tako ma navic dobre resena bouda nefouka da se zadelat ...to ocenuju polohovani hlavy ma taky ted ty novejsi jsou i pomerne lehke🙂 navic hezke barvy a nevyblednou ti...sportak ma 3 polohy leh sed a polo sed...coz je dobre pro dite co jeste nesedi...ma polohovani nozicek to je taky dobre a navic bouda je pres dite takze dobra ochrana ...dite se tam pohodlne vejde i s fusakem ...maji pekne barvy a velky vyber cena tak od 8000 do 10000. a ma dost veci v zakladni vybave🙂...ted maji slevy vsude juknu a pisnu kde🙂