Jaký kočárek do terénu?

sabiik
7. led 2017

Maminky,
jaký kočárek byste mi doporučili pro dítko ? Měla by to být min. dvojkombinace( korba+sporťák) , kola-nafukovací,pevná . Né polská výroba.

Případně,jaký máte a jak se Vám osvědčil 😉

danndula
7. led 2017

Ahojky, my máme firkon vesta vario a jsem moc spokojená 🙂 i s vajíčkem nás stal asi tak 13000,- + ja tam mela v cene jeste rukavnik na zimu ;) takže není i moc dráhy 🙂

luciehutt
7. led 2017

No my máme Roan Emma - vyjede pohodlně všechno a vypadá krásně 🙂. Za nás spokojenost, dobře se skládá a cena supr. Ale jsou to Poláci....

absintka19
7. led 2017

@sabiik 3 kombinace tfk joggster III s 16 palcovyma kolama s vymenitelnym prednym sport.kolem za dvoukolo do mesta 🙂 ten budeme porizovat, dle meho nema slabe misto, otestovano-svagrova ma stejny

monanika
7. led 2017

Ja mam uz treti kocarek a za me je top Camarelo Sevilla,dvojkombinace vysla na 10,5tis....holky co maji kolem xlander,dorjan,bexa porad pokukuji po nasem.ma velikou korbu a vubec do nej nefouka.

mh1986
7. led 2017

Ahoj, za me jedine X-lander. Mela jsem ho pred 9-ti lety a budeme ho kupovat i ted. Je lehky, ma dobre brzdy a jako jeden z mala se u sportaku da slozit cely aniz by si musela sundavat sportovni nastavbu. Na netu jsem ho sehnala za 13.500 trojkombimaci ☺

absintka19
7. led 2017

@absintka19 jen dodam ze tfk vydrzi strasne dlouho min 3 deti plne vytizene mame otestovane takze nemusite kupovat dalsi a dalsi...;)

eliskaxox
7. led 2017

Concord Wanderer muj tereni milacek.