Ahoj mám roční holčičku dnes se nám rozbil kočárek, byl už po klukovi a budeme zhánet jiný ale asi golface, převážně sportovní
Jaký mate zkušenosti a který by jste doporučili který ne
Děkuji za odpověď 😊
@evikmiluna8 ahoj britax b motion 4 plus- bazarovy za cca 5 tisic, jezdi velmi slusne, stabilni a celkem i velky, ma polohovatelne i nozicky. zkus kouknout. Po vybornych zkusenosti s bugaboo tenhle u me taky prosel celkem dobre.
@evikmiluna8 taky bych do golfek nešla. Mám jedny od Mamas&papas a ani tak by mi nešlo o hrkani, ale blbě se mi to řídí, má to (nevím jak jiné ale ty co mám já) blbě těžiště, takže nemůžu ani kočár nechat volné stát, protože se mi dítko blbě hne a už by se zvratil dozadu 🤦♀️
Koupila jsem valco snap4. Máme bez nafukovacích koleček a stal nás 4,500,- úplně nový. Ale je i verze co má nafukovací kolečka, ale co stojí nevím,protože my je nepotřebovali
Měli jsme pro dceru Valco snap 4 sport. Je super, jednoduše se skládá, letali jsme s ním i na dovolené. Máme ho schovaný i pro druhé.
@evikmiluna8 také bych doporučila Baby Jogger City Mini gt 2. Nebo, pokud převážně jen město, tak klasický City Mini
@evikmiluna8 golfáč je spíš pro prcka, který už hodně ujde a je v tom kočárku jen na spaní nebo mají lidi golfáč složený v autě, když hodně cestují a nechce se jim ten lepší sporťák často skládat. Sporťák je super Britax, Joie, Valco.... Já měla i JOOLZ Hub, ale nevím jestli je ve vaší cenové relaci 🙂. Ale byla jsem s tímto sporťákem maximálně spokojená. Je malý, skladný, lehký, odpružená kola, velký nákupní košík a dlouhá stříška na spaní proti sluníčku.
Já bych úplně klasické golfáče nedoporučila, protože to jsou hrozné hrkavky, spíš bych doporučila něco mezi sporťákem a golfkami, např. Joie litetrax air nebo Joie mytrax, úžasný je i tříkolák Baby jogger city mini gt 2, záleží jaký máte rozpočet.