S jakým fusakem máte dobrou zkušenost? Hlavně mně jde o to, aby byl teplý....Dívám se na tyhle:
- Linda Cube
- Lodger
- Ellodie Details
- Pixie
Předem děkuju za zkušenosti a názory 🙂
Ani jeden co jste napsala ...jsou to designove fusaky ktere nemaji z hlavnima vlastnostma spravneho fusaku nic spolecneho ...
Ptz jedine proc je diteti teplo ptz tam neproudi vztuch a je teplo...takze se casto stava ze je dite zpocene ...je to pouze polyester ....takze plastove lahve ...
Perfektni jsou fusaky s beranem 😉 ... Ale ne ty za 600 z polska 😉
Dobre znacky kaiser, odenwalder,
@veronicka89 taky mam kaiser, nadhera🙂 syn v nem byl pred 2 lety od rijna do dubna, kozesina je proste multifunkcni....jen na lonskou ubahnenou zimu a dite v kombineze byl lepsi starsi emitwx, ten jsem nelitovala. Ale neumim si predstavit tam dat miminko..m
@luciklim Můžu se zeptat, jaký přesně máte fusak od Little angel? A jestli je dost teplý, aby v něm dítě bylo i ve sporťáku?
Též máme little angel a super
little angel, česká kvalita, teplounký a vychytaný prodlužovací/ rozšiřovací systém.
@isabelafuentes mame Exlusive Mazlik Outlest. Co se tyce sportaku jeste nevim, teprve budem sportak vytahovat a sama moc nevim, jak budem oblekat, predpokladam, ze cely v nem zalezly nebude 😮
Mela jsem Odenwalder, s malým jsem asi nejvíc času trávila v zimě, protože doma jako miminko nespal. A můžu doporučit všema deseti, není to žádný hadřík.
Mam Esito, maly je v listopadu, spaval 4 hodiny v mrazu, vzdy krasne teply, fusak jde zkratit/prodlouzit dle potreby, sestrenka m Linda Cube a jak rikate, mala vecne spocena.....
Taky doporučuji Esito - český, teplý, po zimě není poznat, že je používaný.
@krtikkrtovaty presne, mam sedy kozisek a ani nejak slehly, po 3 letech skoro jak novy, cerna nozna trosku vybledla
Tak se rozhoduju mezi Odenwalder a Little Angel....Cenově je to dost rozdíl asi 2tisíce Kč....A pořád nevím 🙂
Tak musite podle sebe. Oba vypadaji dobre. Odenwalder ma dobre resene prekryti zipu, u little angel nevim, jak je prekryti vyreseno ( kvuli tepenym mostum, prochladnuti ) oba muzete určitě sehnat i bazarove, nebo zkuste ebay apod, jestli by meli laciněji.
Ja zas nedam dopustit Elodie, jiny bych uz nechtela
@jaded ahoj, můžu vědět jestli si se už pro nějaký fusak rozhodla? Taky vybírám mezi Odenwalder a Little a popř. Kaiser 🤦
@rozarka2213 ahoj,pujdu do Little Angel🙂
@jaded a máš nějaký důvod proč do něj 😁😁?
No oproti Odenwalderu dost dělá cena, je zužovací a zkracovací, na zadním díle má protiskluzovou část...sice nemá krytí zipů právě jako Odenwalder, ale to asi unesu, nežijeme na Sibiři .-)
@rozarka2213
@jaded mam také little angel , sport outlast a byla jsem spokojena, protiskluzova podložka nenahradí privazani, na to bych tedy nespolehala, ale vešel se hezky do korby i sporťáku, utahl kolem hlavy, nepromokl.jen se nesmí dítě moc navlékat 🙂 ocenila jsem odepinaci podložku na záda, kdy na fusak bylo venku teplo a přitom samotný kočárek studil. A nebo jsem nechtěla každou chvíli nandavat a sundavat fusak když se měnilo počasí. Tuhle funkci doporučuji.
@elinkal Můžu se zeptat, jaký fusak jste měla? Já jsem objednala XL, což je 103cm a asi jsem to přecenila. Předpokládám, že jako tříletý se mi už v kočárku vozit nebude a nevím, jestli syn poroste rychle, že by do něj dorostl. Teď mám problém, že do korbičky, která se dá dát do sedu, se mi ten fusak nevejde a do sporťáku je ještě malý a hlavně ještě neumí sedět. Tak si nejsem jistá, zda to nevyměnit za menší nebo si to nechat.
Tak ja mam z Tchiba. Dobra cena a dobre slouzi. Neni extra teply, ale mne to vyhovuje, protoze treba ted jeste neni takova zima a pak kdyz se vice ochladi pridam deku. Ma prurezy na ksiry v kocarku (super do sportaku). Ja ho pouzivala do 1a1/2 roku.
Mám německý Odenwalder, billy xl. Teply, dlouhy, neprofoukne. Je kvalitní.