Jakou značku kočárku koupit?

aaalik123
10. říj 2015

Ahoj všem, za 2 měsíce se nám narodí miminko a konečně došlo na výběr kočárku. Rádi bychom rovnou pořídili trojkombinaci, cenově bychom se chtěli vejít do 15 tisíc Kč, pokud to bude méně, budeme rádi...prosím o radu, jakou značku kočárku doporučujete, když chceme něco lehčího a skladnějšího. Díky moc

im4fun
10. říj 2015

My jsme dnes koukali na bebetto vulcano. Ten slozis do placky. Jelikoz budu muset vse tahat do schodu, tak jsme vybrali prave tenhle, kde i odendani korbicky je jen na dve tlacitka, slozeni konstrukce rychle. Ma nafukovaci kola, dobre odpruzeni a "pamet" pozice prednich kol.
Pak jsme jeste koukali na stokke xplory (presne si ted nejsem jista tim nazvem), ten jsem chtela puvodne, protoze jsou sklopna predni kolecka k zadnim, takze i v rozlozenem stavu kocaru se s nim vyjede po schodech klidnd jednou rukou. Ale ten mi prisel silene tezky a ty kola jsou teda dost naprd.

zitova
10. říj 2015

Keby som volila znova, tak idem do dvojkombinacie. Sportak si mozes kupit potom ked budes vediet co mas od neho ocakavat a teraz sa sustredit iba na parametre vanicky a nerobit kompromisy. My mame gesslein. A predtym dorjan 3kombinaciu ktoru sme hned predali ako doslo na sportak. Inak vanicka na dorjane je super.

vitoriova
10. říj 2015

trojkombinace Jané Strata, nic jiného jsem nechtěla a ani nechci 🙂