Jakou značku kočárku byste doporučily?

eliesch1
2. kvě 2018

Ahoj,jdu si k vám pro radu,jakou značku kočárku by jste doporučily?

verunkanatalka
2. kvě 2018

Já mám roan marita..koukni na net..

nikuu
2. kvě 2018

Zalezi, co od něj čekáš. Já mám baby
design husky a jsem maximálně spokojena. Mimco narozené v listopadu. Pro jarni/letní mimco bych vybrala baby design lupo.

xxx3d
2. kvě 2018

@eliesch1 To opravdu záleží hlavně na tvých parametrech, protože výběr je obrovský, případně malý, podle parametrů.
Já jsem třeba vysoká, takže jsem hlavně potřebovala, aby se dala rukojeť výškově nastavit pro mě, dál aby byl kočárek pokud možno co nejvíc skladný, aby byl lehký, aby to byla trojkombinace (ať to do sebe všechno zapadá) a aby měl možnost u sporťáku obrácenýho sezení. Jsem stará matka 🙂 čekala jsem jedno dítě, jiné mít nebudu, tak jsem si malýho chtěla potom ve sporťáku užít, proto ta funkce. No.
Dopadlo to tak, že jsem si koupili Chicco Active3 v černočervené barvě. Jediný mínus toho kočárku je, že se sporťák nedá otočit proti směru jízdy. Říkala jsem si, že to později vyřeším koupí nějakého sporťáku z bazaru, nebo na inzerát s tím opačným sezením a když jsem tak projížděla inzeráty zjistila jsem, že než abych dávala fůru peněz za kočárek po dvou dětech, přidáme si a koupíme ho novej pro malýho a ten první budeme mít na zahradě, jako druhý kočár.
Tak jsme koupili Bugaboo Buffalo.
Kočárek je skvělej, akorát, že malej nechce být otočenej. Křičí, vrtí se, cloumá se vším co má ve svém dosahu a když jsme ho pak obrátili, byl klid. Koukal, brebentil, užíval si procházku. Super, říkala jsem si, to jsme ho nemuseli kupovat. Nemuseli, ale nevěřila bych tomu, bylo by mi to líto pokaždé, když bych viděla švitořící mimčo obrácený v kočárku k tomu, kdo s ním jde. Takže jsem si to vyzkoušela, za ne malý peníz a budeme ho prodávat.
Malej drandí v Chicco sporťáku, nedám na ten kočár dopustit, i když je to trojkolka, kterou jsem taky původně úplně nechtěla, ale při trvání na hlavních parametrech, prostě některý musely na vedlejší kolej.
Malej jezdil v hluboký korbě do nějakých 9 měsíců, pak už tam prostě ležet nechtěl a vzpíral se a tak byl čas na sporťák, kterej si užívá.

moojka
10. kvě 2018

Záleží na tom, kolik do kočárku chcete dát penez...Já za sebe muzu jedine doporučit značku Bugaboo, levná značka to není, ale z druhé ruky se dá koupit za pěkné peníze. Typ Bugaboo potom už zaleží kde budete jezdit, jestli terén, tak buffalo jestli město tak cameleon ale ten zvládne s přehledem i mensi terén...vyzkousela jsem moc kočárků a jak u prvního tak u druheho dítěte zkončila u Bgb.

nikoulinka
11. kvě 2018

Já mám teď u dcerky Adamex Vikko. A jsem maximálně spokojená. Nafukovaci kola, pevný, hodně dobře opruzeny (s možností vypnutí). Hluboka korba je dost velká a prostornaa. Kocar se skvele ovlada a jedea "sam". Denne jej taham do 2.patra (nemame vytah) a taky v pohode. Do kufru auta se nam vleze s přehledem (octavia 3, ne combi).

katty90
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
martinka1996
11. kvě 2018

Do terenu bych volila i ABC design, za švagrovou velká spokojenost a nám už stoji doma a čeká na mimčo 🙂

esufi
11. kvě 2018

To je jak zeptat se, co vařit k večeři.
V jakém terénu se budete pohybovat? Je tam jenom asfalt, nebo jen nezpevněné cesty? Nebo obojí? Budete spíš jezdit jen v rámci bydliště nebo budete cestovat? Máte auto? Bydlíte v domě/bytu/paneláku s nebo bez výtahu? Jaké máte finanční možnosti? Budete fungovat s kočárem jen vy, nebo oba? Jste oba vysocí, průměrní nebo nízcí?
Odpovědi na tyhle otázky vám poměrně určí, co vybrat.

wimbledon78
11. kvě 2018

Ja se zamilovala do kocarku Moon. Maji drazsi i levnejsi varianty. 😊👍 Velky kos, boudicka jde stahnout az skoro dolu, snadno ovladatelna brzdicka, madlo lze napolohovat do jakekoliv vysky, kocarek je pohodlny a ne drncacka.